Inevitabilul s-a produs! Și J Lo renunță la verighetă. Mai suplă ca oricând, s-a văzut cu fiica lui Ben

29 mai 2024   News

Amorul nebun care a împins cuplul Bennifer să-și mai dea o șansă chiar în cadrul unui mariaj pare că își trăiește ultimele clipe.

După ce Ben Affleck a renunțat mai demult la verighetă, iată că același gest l-a făcut și celebra artistă. Multi-talentata Jennifer Lopez a slăbit enorm și are o mină mai tristă ca niciodată. Sau mai degrabă, blazată.

Diva a fost observată fără verighetă. Și destul de tristă, în imaginile în care se află singură în mașină, surprinsă în trafic.

Jennifer Lopez a fost văzută savurând prânzul la The Maybourne cu fiica cea mare a lui Ben Affleck, Violet, după o zi plină în Beverly Hills.

Îmbrățișarea celor două pare să spună mai multe decât o mulțime de cuvinte. Amândouă par îndurerate. Dacă se confirmă divorțul, și copiii celor doi vor fi foarte afectați. Atât gemenii lui J Lo îl adoră pe Ben, cât și copiii lui Affleck și-ai lui Jennifer Garner o simpatizează pe J Lo.

Pe de altă parte, artista a arătat ravisant într-o rochie sobră, fără verighetă, cu părul prins în coc, ochelari de soare supradimensionați Dior și tocuri amețitoare. Jennifer a slăbit incredibil de mult. Inclusiv această pierdere în greutate poate fi rezultatul unei dureri sufletești.

Jennifer a fost fotografiată îmbrățișând-o pe Violet în timp ce ieșea din mașină. Întâlnirea lor în oraș vine exact când zvonurile legate de un potențial divorț s-au întețit.

Actorul din Pearl Harbour este văzut mai mereu trist, singur sau în compania mezinului său. Affleck este de nerecunoscut parcă, de când a renunțat la barbă. Zvonurile despre separarea celor doi au fost date chiar de apropiații cuplului. Ben a părăsit deja domiciliul conjugal și stă cu chirie în apropierea fostei soții.

Cumva, zarurile au fost aruncate. Se pare că principala cauză a dizarmoniei dintre ei este ... orgoliul. Amândoi țin să se impună, iar Ben s-a cam săturat de lumina reflectoarelor, căci așa este viața lângă o vedetă de calibrul lui J Lo.

Foto: Profimedia

Mai multe