Infidelii care au fost, la rândul lor, înşelaţi

22 august 2017   News

Şi-au făcut partenerii să sufere şi şi-au primit apoi pedeapsa pentru aventura lor. Iată cine sunt starurile care au călcat strâmb şi care au avut ulterior parte de acelaşi tratament!

Jennifer Lopez l-a înşelat pe Cris Judd

În 2001, JLo l-a lăsat baltă pe Cris Judd pentru a-şi vedea mai departe de idila fierbinte pe care de-abia o începuse cu Ben Affleck. 15 ani mai târziu, a fost momentul în care superstarul a ajuns să plătească pentru infidelitatea ei. Iubitul ei, Casper Smart, a înşelat-o pe diva supremă, provocându-i acesteia o mare durere sufletească.

Jessica Simpson l-a înşelat pe Nick Lachey, după care a fost înşelată de Eric Johnson

Era virgină în noptea nunţii cu Nick Lachey, întregul mapamond ştie asta, însă, odată ce şi-a dat seama cât de interesant e să te distrezi de minune între aşternuturi, a devenit dependentă de senzaţiile tari din dormitor. Astfel încât şi-a înşelat soţul cu un individ pe nume Bam Margera, care s-a lăudat în timpul emisiunii lui Howard Stern cu aventura pe care a avut-o cu frumoasa blondină în 2006. Însă acesta n-a fost singurul ei amant din vrea primei sale căsnicii, Johnny Knoxville şi Adam Levine numărându-se printre cei care au reuşit s-o seducă.

Situaţia s-a inversat şi Jess a fost înşelată de cel de-al doilea soţ, Eric Johnson, care n-a putut rezista farmecelor fostei lui soţii Keri.

Britney Spears l-a înşelat pe Justin Timberlake

Arătau atât de bine împreună! Cum să ajungă să-i despartă infidelitatea ei?! Ei bine, în showbiz totul e posibil! Brit s-a iubit cu alt bărbat în timp ce era implicată, în 2002, în idila atât de mediatizată cu Justin, însă nu a suportat să i se aplice acelaşi tratament în 2014, când şi-a prins iubitul cu alta şi i-a dat, drept urmare, imediat papucii.

Madonna l-a înşelat pe Guy Ritchie

A infirmat cât a putut ea de ferm zvonurile conform cărora a avut o aventură cu sportivul Alex Rodriguez în timp ce era încă măritată cu regizorul britanic Guy Ritchie. Însă nu i-a convenit de nicio culoare nici că unul din iubiţii ei s-a apropiat nepermis de mult de unul din angajaţii ei. Astfel, ea a vorbit despre întreaga trădare în timpul unui concert din 2016, când şi-a înştiinţat fanii că unul dintre toyboy-ii cu care s-a iubit în ultima vreme avea, pe la spatele ei, o aventură cu antrenorul ei personal, pe care-l avea în echipa sa de cinci ani.

Meg Ryan l-a înşelat pe Dennis Quaid, dar nici el nu era vreo uşă de biserică

Prin anii 2000, actriţa a avut o relaţie de scurtă durată cu colegul ei de platou de la Proof of Life, Russel Crowe, în timp ce avea o idilă de lungă durată cu Dennis Quaid. Tot ce a putut spune Meg în apărarea ei e că nici fostul ei partener, cu care împarte acum custodia fiului lor, nu era absolut nepătat…

Mai multe