Informaţii de ultimă oră despre starea lui Busu! Sora sa, Raluca: ”Nu e tocmai bine”!

8 noiembrie 2018   News

Florin Busuioc a ajuns ieri după –amiază la Spitalul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare ”Prof. Dr. C.C. Iliescu”, din Fundeni, fiind transferat din spitalul din Craiova unde a suferit o operaţie pe cord. Şi deşi medicii spun că starea lui de sănătate este relativ bună şi stabilă, sora sa a dezvăluit că starea lui Busu e în continuare îngrijorătoare.

Raluca Iorga, sora actorului, a oferit public o declaraţie, ieri, privind starea de sănătatea a fratelui său după intervenţia suferită. Aceasta a precizat, printr-un mesaj pe Facebook, că acesta are parte de toată îngrijirea medicală de care are nevoie, dar că starea lui de sănătate e în continuare îngrijorătoare: „Vă mulţumim din suflet tuturor pentru urările de bine şi sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!”, a scris aceasta pe o reţea de socializare.

Ulterior, aceasta a făcut o completare, într-un schimb de mesaje cu o prietenă. Întrebată care e starea reală de sănătate a acestuia, Raluca a mărturisit că Busu se confruntă cu probleme la nivelul rinichilor şi plămânilor: ”Nu e tocmai bine, are mai multe problem, cu rinichii, cu plămânii şi medicii încearcă să el rezolve”.

Mai multe