Îngrozitor! Ce vedetă de talie mondială are asemenea vergeturi pe sâni?

25 iunie 2015   News

Ştim că nu există un remediu miraculos pentru vergeturi, însă te aştepţi ca o vedetă cu asemenea renume să facă ceva măcar să le estompeze. Ei bine, nu şi ea. Cântăreaţa nu are nicio problemă în a-şi afişa aceste semne inestetice.

Ştim că nu există un remediu miraculos pentru vergeturi, însă te aştepţi ca o vedetă cu asemenea renume să facă ceva măcar să le estompeze. Ei bine, nu şi Lady Gaga. Cântăreaţa nu are nicio problemă în a-şi afişa aceste semne inestetice.

Lady Gaga a fost fotografiată ieri, pe când se îndrepta spre show-ul său săptămânal, ţinut la Radio City Music Hall. Artista a purtat pentru această ocazie un costum deux pieces, negru, stilul masculin. Lipsită de inhibiţii precum o ştim, artista a ales să nu poarte nimic pe sub sacou, ceea ce a oferit tuturor o vedere amplă asupra decolteului său.

Totul, însă, s-a dovedit a fi în dezavantajul său. În loc să fie sexy, Gaga este mai degrabă dizgraţioasă. Nu vrem să fim răi, dar nu e prima dată când Lady Gaga allege să-şi pună în evidenţă această parte a corpului, deşi, să fim sinceri, nu este tocmai atuul său.

Sursa foto: Hepta

Mai multe