Însărcinată cu al doilea copil, Miranda Kerr a întors toate privirile într-o rochie mini

7 februarie 2018   News

Miranda Kerr este cea mai sexy gravidă. Însărcinată cu cel de-al doilea copil al său şi cu o burtică tot mai rotundă pe zi ce trece, vedeta nu renunţă la hainele sexy şi fashioan. Este o gravidă cu stil şi asta o dovedeşti şi cea mai recentă apariţie a sa,  ocazie cu care a îmbrăcată o rochie mini cu buline albe şi o jachetă din denim.

Miranda şi-a etalat picioarele într-o rochie mini.

Ieri, Miranda a fost surprinsă în timp ce se îndepta spre emisiunea lui Jimmy Kimmel în Hollywood, iar frumoasă australiancă în vârstă de 34 de ani a întors toate privirile pe stradă. Pe lângă faptul că această ţinută a reuşit cu brio să-i mascheze burtica, picioarele sale lungi şi bronzate au fost puse în evidenţă de lungimea de o palmă a rochiei şi de o pereche de sandale cu toc foarte înalt pe care modelul a mers ca pe podium.

Modelul arată foarte bine şi, în ciuda faptului că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, nu pare să fi luat prea multe kilograme în plus.

Miranda reuşeşte să se menţină într-o formă fizică de milioane, chiar dacă mai are foarte puţin şi îi va da naştere celui de-al doilea copil al său, primul bebeluş pe care îl va avea cu proapătul soţ, fondatorul Snapchat, Evan Spiegel. Strălucitoare şi cu un make-up impecabil, vedeta le-a făcut cu mâna fotografilor care au reuşit să o imortalizeze în cele mai frumoase ipostaze, scotându-i calităţile fizice în evidenţă.  Aceasta este cea de-a doua sarcină a australiancăi care mai are un băiat în vârstă de 7 ani, Flynn, cu fostul soţ Orlando Bloom.

Foto: Hepta

Mai multe