Însărcinată în luna a noua, Christina Aguilera a pozat nud

4 august 2014   News

Christina Aguilera, însărcinată cu cel de-al doilea copil, a realizat o sesiune foto nud pentru revistaV Magazine, pentru a arăta cât de încrezătoare se simte în corpul ei de gravidă. Cântăreaţa, în vârstă de 33 de ani, a realizat mai multe

Christina Aguilera, însărcinată cu cel de-al doilea copil, a realizat o sesiune foto nud pentru revistaV Magazine, pentru a arăta cât de încrezătoare se simte în corpul ei de gravidă.

Cântăreaţa, în vârstă de 33 de ani, a realizat mai multe fotografii nud sau în care poartă o rochie albă transparentă, alăturându-se, altfel, vedetelor care au pozat nud în timp ce erau însărcinate. Printre acestea se numără Demi Moore şi Jessica Simpson.

"Ca femeie, sunt mândră de corpul meu, în toate etapele vieţii, curajoasă şi încrezătoare în necunoscutul pe care mi-l rezervă viitorul", a declarat cântăreaţa.

Aguilera şi iubitul său, Matt Rutler, urmează să devină părinţi luna aceasta. Aguilera mai are un fiu, Max, în vârstă de 6 ani, cu fostul ei soţ, Jordan Bratman.

Christina Aguilera l-a cunoscut pe Matt Rutler pe platourile de filmare a lungmetrajului "Burlesque: Vis împlinit" (2010), în care aceasta a jucat, iar logodnicul ei era asistent de producţie. Cei doi s-au logodit anul acesta, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Fan made @vmagazine cover by @merlito. Had to share. @xtina pic.twitter.com/zrEuM3OLh0 — xtinaculture (@xtinaculture) August 2, 2014

Fan made @vmagazine cover by @merlito. Had to share. @xtina pic.twitter.com/zrEuM3OLh0

— xtinaculture (@xtinaculture) August 2, 2014

Christina Aguilera for V Magazine. So perfect! pic.twitter.com/GBFTyt4jL6 — C. Aguilera Info (@XtinaInform) August 1, 2014

Christina Aguilera for V Magazine. So perfect! pic.twitter.com/GBFTyt4jL6

— C. Aguilera Info (@XtinaInform) August 1, 2014

Mai multe