Însărcinată în ultimul trimestru, Jessica Alba a arătat fabulos la o gală în Los Angeles

13 noiembrie 2017   News

Însărcinată cu cel de-al treilea copil, Jessica Alba a făcut furori la o gală în Los Angeles. Stylish până în ultima clipă, aşa cum de altfel ne-a obişnuit, actriţa în vârstă de 36 de ani, însărcinată în ultimul trimestru cu un băieţel, a fost în centrul atenţiei la evenimentul la care a fost însoţită de soţul său, Cash Warren.

Mai are puţin până când îşi va mări familia, iar Jessica Alba şi soţul său trec printr-o perioadă incitantă, dar nu neglijează nici apariţiile publice. Cei doi au fost prezenţi sâmbătă seara la Gala Baby2Baby, ocazie cu care frumoasa blondă a făcut furori, îmbrăcată într-o rochie care i-a pus în evidenţă burta de gravidă.

A fost strălucitoare din cap până în picioare în ţinuta care i-a venit perfect. Actriţa nu a luat foarte multe kilograme în timpul sarcinii şi arată extraordinar de bine pentru o gravidă care mai are puţin şi aduce pe lume cel de-al treilea copil. Actriţa a purtat o rochie superbă, neagră, cu aplicaţii de dantelă fină, un model care i-a acoperit mâinile, dar i-a evidenţiat burtica şi picioarele tonifiate.

A optat pentru un look romantic, accesorizându-şi ţinuta cu o geantă de culoarea vişinei, din catifea, şi o pereche de cercei cu diamante. Cât despre make-up şi coafură, au fost special alese pentru a completa acest look vintage, cu buzele accentuate cu un ruj burgundy şi părul aranjat în bucle delicate.

Jessica şi Cash au deja două fiice împreună, Honor Marie de 9 ani şi Haven Garner, 6 ani. Actriţa a dezvăluit în luna octombrie sexul celui de-al treilea copil, dar nu se cunoaşte încă data când Jessica îi va da naştere băieţelului său.

Foto: Getty Images

Mai multe