Insistă că nu și-a modificat fața, deși pozele dovedesc contrariul! Cum arată Joan Collins la 90 de ani

27 septembrie 2023   News

Celebra vedetă de la Hollywood Joan Collins, în vârstă de 90 de ani, insistă că nu a apelat niciodată la medicul estetician, că nu are nicio operație care i-ar putea modifica înfățișarea.

Joan Collins a vorbit despre rutina ei de înfrumusețare și a dezvăluit că motivul pentru care nu a optat niciodată să își facă vreo operație estetică la față de-a lungul carierei sale strălucitoare pe marele ecran a fost frica de ace. „Nu mi-am făcut nimic", a declarat ea pentru The Guardian după ce a primit un compliment despre pielea ei, notează Page Six. 

„Nu aș putea face toate astea. În primul rând, am fobie la ace. Mama mea a fost cea care mi-a spus să mă hidratez și să folosesc cremă de noapte". 

Actrița a declarat că nu obișnuiește să stea la soare și așa obține strălucirea tinerească. De asemenea, ea recunoaște că le sfătuiește pe cele două fiice ale sale, Tara Newley, 59 de ani, și Katyana Kass, 51 de ani, să facă același lucru.

În ciuda mărturisirii sale sincere, Joan Collins a recunoscut că a încercat Botox-ul într-un interviu acordat în 2012 revistei Glamour. „Mi s-a aplicat o dată în frunte și m-a durut ca naiba", a declarat ea atunci publicației, recunoscând că experiența a îndepărtat-o definitiv de chirurgia plastică. „În plus, vezi toate aceste coșmaruri de chirurgie plastică în zilele noastre. Am prietene care și-au făcut Botox și au rămas cu umflături în față".

Întrebată dacă se simte jignită atunci când oamenii presupun că și-a făcut vreo operație, actrița a spus la vremea respectivă: „Nu, nu. Dar știți ce se spune despre chirurgia plastică, nu-i așa? Este răzbunarea femeii simple".

„Iar adevărul este că întotdeauna am avut foarte mare grijă de pielea mea și întotdeauna, întotdeauna am purtat machiaj", a adăugat ea. În aprilie 2022, Joan Collins a reacționat după ce actrița Jane Seymour a spus despre ea într-un interviu pentru Daily Express că a făcut operații estetice.

„Sunt neobișnuită la Hollywood prin faptul că nu mi se face nicio operație. Cunosc doar o altă actriță care nu și-a făcut, deși s-ar putea să o facă acum!", a declarat vedeta din "Dr. Quinn, Medicine Woman".

„Am simțit că, în calitate de actriță, trebuie să am toate părțile în mișcare. Și sunt într-un moment al vieții în care nu contează doar să arăt perfect, ci să joc un personaj."

Auzind acestea, Joan Collins a reacționat: „Sunt o altă #actriță de la #hollywood care nu a avut nicio "lucrare" @janeseymour - suntem mulți! @dailyexpress". Collins a negat întotdeauna că și-a făcut operații estetice, la un moment dat chiar le-a criticat pe vedetele din familia Kardashian pentru presupusa lor predilecție pentru acestea. 

Foto: Getty Images

Mai multe