„Insula iubirii“: Ionuţ Gojman a vorbit despre ispitirea Denisei! De ce fuge de femeile geloase?

5 iunie 2019   News

A fost cel mai mediatizat concurent din cel de-al patrulea sezon „Insula iubirii“, iar acum, în 2019, Ionuţ Gojman a ajuns ispită la emisiunea care l-a făcut celebru.

Dacă în urmă cu mai bine de un an nu era cunoscut de nimeni, apariţia la „Insula iubirii“ l-a făcut vedetă pe Ionuţ Gojman, cel care ajungea în Thailanda alături de partenera lui de la acea vreme, Mirela Baniaş.

Cât timp a fost concurent la „Insula iubirii“, atât el, cât şi iubita lui au spus că visul său ar fi să devină vedetă, iar acest lucru s-a întâmplat mai repede decât ar fi crezut Ionuţ Gojman. Acum, el este ispită în celebrul show de la Antena 1, însă pare că nicio concurentă nu îi va pica în plasă şi că noul rol îl depăşeşte.

Întrebat de fanii lui de pe Instagram ce ar face dacă ar ajunge într-o relaţie cu o femeie geloasă şi nu ar mai putea să fie ispită la „Insula iubirii“, Ionuţ Gojman a afirmat că acest lucru este imposibil: „Îmi doresc să nu mai am parte niciodată de o iubită foarte, foarte geloasă. Şi asta în primul rând pentru că o să am grijă să nu mai fiu eu problema geloziei“.

Noua ispită masculină de la „Insula iubirii“ a vorbit şi despre ispitirea Denisei, afirmând că urmează multe surprize: „Legat de apropierea de Denisa... Această apropiere este un întreg proces în plină desfăşurare, se va lăsa cu multe surprize“.

Mai multe