Întâlnire de gradul 0! Mădălina Ghenea a dat peste Philipp Plein şi iubita sa la un eveniment

29 mai 2017   News

Weekend-ul trecut, Mădălina Ghenea şi-a făcut apariţia la Gala amfAR, de la Cannes, marcând, astfel, o primă defilare pe covorul roşu de când a devenit mămică. Interesant este, însă, faptul că românca a dat nas în nas cu cine nu se aştepta la acest eveniment!

foto: Getty Images

Madalina Ghenea a fost prezentă la amfAR Gala

E vorba tocmai despre designerul Philipp Plein, cu care a avut o relaţie tumultuoasă, anul trecut, înainte de a-l cunoaşte pe Matei Stratan, tatăl fetiţei sale. Philipp a sosit şi el la acest eveniment caritabil, fiind însoţit, desigur, de iubita sa, românca Andreea Sasu, cu care are o relaţie încă de anul trecut.

Ei bine, nu ştim exact cum s-au petrecut lucrurile, dacă cei doi au relaţionat în vreun fel, dar e clar că Mădălina a avut parte de o surpriză de proporţii să-l vadă tocmai pe cel căruia, anul trecut, îi jura iubire veşnică şi pentru care îşi tatua pielea.

Şi Philipp Plein & Andreea Sasu au sosit la acest eveniment

Cât despre însoţitoarea designerului, modelul român Andreea Sasu, aceasta a venit la acest eveniment într-o ţinută elegantă, care-i punea în evidenţă silueta alungită şi care era asortată la costumul purtat de iubitul său.

Amintim că, anul trecut, Mădălina Ghenea a trăit, timp de două-trei luni, o poveste de dragoste fulgerătoare cu designerul Philipp Plein. Cei doi s-au logodit, şi-au tatuat în numele iubirii, şi şi-au jurat iubire veşnică, deşi timpul le-a dovedit că nu sunt sortiţi. Despărţirea lor, din luna aprilie, a fost una la fel de controversată precum relaţia, Mădălina arătându-se extrem de dezamăgită şi îndurerată de cele întâmplate.

Mai multe