Întâlnire de gradul trei: Botezatu şi Columbeanu, în SUA

10 octombrie 2012   News

Ajuns peste Ocean cu colecţia Domina, creatorul de modă român şi-a prelungit şederea în SUA şi a dat o raită şi prin Beverly Hills, unde şi-a dat întâlnire cu Monica Columbeanu.

Ajuns peste Ocean cu colecţia Domina, pe care a prezentat-o la New York Couture Fashion Week, creatorul de modă român şi-a prelungit şederea în SUA şi a dat o raită şi prin Beverly Hills, unde şi-a dat întâlnire cu Monica Columbeanu.

Din mesajul pe care l-a postat pe Facebook, aflăm că Bote a fost la Regent Beverly Wilshire Hotel, locul unde s-a filmat celebrul film „Pretty Woman“. „Priveliştea e incredibila, apartamentul în care stau e uriaş, iar eu mi-aş dori să puteţi toţi vedea ceea ce văd eu acum".

Cea care l-a luat de la aeroport a fost însăşi Monica Columbeanu, deşi, în trecut, cei doi n-au fost în cele mai bune relaţii. Dar se pare că acum Monica şi Cătălin au revenit la sentimente mai bune, iar Cătălin a avut numai cuvinte de laudă pentru ea: „De la aeroport m-a luat Monica, pe care am fost extrem de fericit să o revăd. A venit cu un superb Rolls Royce alb, iar ea era minunată, de o eleganţă desăvârşită. Mă bucur pentru fericirea ei, pentru noua ei familie şi pentru turnura fericită a evenimentelor din viaţa ei. Este foarte respectată la Hollywood, datorită caracterului ei frumos şi a personalităţii calde. Ea şi Mr.Pink trăiesc o iubire sinceră şi formează un cuplu neaşteptat de frumos. Sincer să fiu, nu am văzut un cuplu legat de o iubire mai sinceră decât cea pe care o trăiesc ei. Sunt onorat şi fericit să fiu prietenul lor“.

Tot acum aflăm că Bote va participa mâine la un bal la care sunt invitate „peste 300 de celebrităţi, oameni de afaceri şi capete încoronate din toată lumea. Sunt convins că atmosfera va fi una deosebită, la fel ca tot ceea ce mă înconjoară aici“, îşi încheie, optimist, mesajul Cătălin Botezatu.

Foto: pagina oficială

Mai multe