Întâlniri cu fantome şi extratereştri. Vedetele povestesc despre experienţele lor paranormale

17 martie 2017   News

Au o imaginaţie bogată, însă se jură că ceea ce au văzut şi auzit a fost cât se poate de real. Celebrităţile ne împărţăşesc experienţele lor cu fenomenele supranaturale!

Matthew McConaughey

Faimosul actor s-a mutat, la un moment dat, într-o casă nouă, în care a auzit, într-o bună zi, nişte zgomote ciudate. Matthew a fugit pe scări până jos, pentru a vedea ce se întâmplă, şi acolo a avut parte de surpriza vieţii lui. S-a întâlnit cu o fantomă care-şi spune Madame Blue. În ciuda temerilor iniţiale, starul hollywoodian a reuşit să se împrietenească cu fantoma: “N-are nimic de împărţit cu mine. Ne înţelegem perfect. E o fantomă de treabă. Poate pentru că eu stau gol prin casă e aşa prietenoasă cu mine, nu ştiu…”, a declarat mai în glumă, mai în serios actorul.

Kate Hudson

O altă vedetă care crede în existenţa fantomelor este fiica lui Goldie Hawn. Ea este de părere că paranormalul este controlat de energia spirituală pe care unii oameni sunt capabili să o perceapă. “Nu ţine atât de văzut ceva, cât mai mult de simţit un spirit. Este cea de-a cincea energie. Iar eu cred în energii. Cred că ceea ce gândim poate fi vizualizat”, a explicat Kate. “Ca să fiu mai exactă, vă spun că am văzut fantome de multe ori. Am văzut fantoma unei femei fără cap sau fantoma bunicii mele”, a ţinut să precizeze Hudson.

Megan Fox

Frumoasa actriţă crede în multe fenomene paranormale, precum extratereştrii, spiriduşi, monştri, iar lista poate continua. Dar fantomele sunt preferatele ei: “Am auzit fantome. Eram odată în Mexic, într-un hotel, şi am comandat să vină micul dejun în cameră. Auzeam, din camera alăturată, că s-a deschis uşa, se toarnă cafeaua în ceaşcă şi am zis să mă dau jos din pat ca să mă duc să-mi beau cafeaua. Când am ajuns în camera cu pricina, nimeni nu era colo, nici urmă de mic dejun sau cafea. Apoi a intrat în camera şi bona, care auzise şi ea tot. Deci mai e cineva care a auzit, nu sunt eu nebună, da?”

Keanu Reeves

Ei bine, starul din “Matrix” a avut parte de o experienţă mai compexă decât celelalte vedete. El susţine că a văzut o fantomă sub forma unor haine care nu aveau nimic pe dinăuntru. “Brusc ne uitam spre uşă şi am văzut o jachetă plutind în aer şi trecând de pragul uşii. Era o haină goală, nu exista cap, nu exista corp sau picioare. Pur şi simplu a intrat pe uşă şi apoi a dispărut”, a povestit Keanu.

Lady Gaga

Da, cum altfel, controversata cântăreaţă a văzut şi ea fantome şi nu se jenează să vorbească despre asta. Dar parcă povestirile ei sunt mai ţăcănite decât cele care aparţin altor vedete. Ea a spus în gura mare că o fantomă-bărbat, pe nume Ryan, a călătorit cu ea peste tot pe unde mergea ea. Mai mult de-atât, Lady Gaga ajunsese să se plângă că “individul” devenise chiar enervant şi că diva nu ştia ce să mai facă pentru a scăpa de el. A ajuns atât de departe, încât cântăreaţa a angajat nişte “vânători de fantome” ca să o ajute în scopul propus şi şi-a achiziţionat până şi echipament cu care să poate măsura frecvenţele electromagnetice.

Sharon Stone

Vedeta filmului “Instinct primar” a suferit o hemoragie craniană în 2001, din cauza căreia era cât pe ce să-şi piardă viaţa. De fapt, chiar a experimentat moartea clinică. “Am văzut ‹lumina albă›. A fost frumos şi revelator. Dar şi o adevărată catastrofă în acelaşi timp. Oricum lumina albă este des întâlnită în experinţele legate de moartea clinică. Este o reacţie chimică a creierului sau ceva supranatural, provenit ‹din partea cealaltă›? Numai cei de pe tărâmul morţilor ştiu răspunsul la asta”, a declarat Sharon.

Mai multe