Internauţii sunt intrigaţi de fraţii mai mici ai lui Novak Djokovic. Cum arată acum şi cu ce se ocupă Marko şi Djordje Djokovic?

13 ianuarie 2022   News

Cazul Novak Djokovic a fost puternic dezbătut pe internet în aceste zile. Dacă şederea jucătorului de tenis în Australia şi participarea lui la Australian Open sunt încă sub semnul întrebării, internauţii au descoperit şi o parte mai superficială a acestui subiect: aspectul fizic al fraţilor mai mici ai lui Djokovic.

Este vorba mai ales de mezinul familiei Djokovic, Djordje Djokovic, care a participat alături de părinţii săi, Srdan şi Dijana, la o conferinţă de presă în această săptămână. Mulţi internauţi au observat, cu această ocazie, cât de chipeş este fratele în vârstă de 26 de ani al lui Novak.

Tânărul Djokovic a părut şi foarte sigur pe el la această conferinţă care a făcut înconjurul lumii, declarând că fratele său mai mare luptă doar pentru libertatea de a alege. La rândul lui jucător de tenis, Djordje a făcut de câteva ori echipă la dublu cu Novak Djokovic, însă este departe de performanţele sportive ale campionului sârb. Cât despre viaţa personală, tânărul Djordje are o legătură amoroasă cu o prezentatoare TV din Serbia, pe numele ei Saska Veselinov, o blondă glamouroasă care postează frecvent poze cu Djordje pe contul ei de Instagram.

Al doilea născut al familiei Djokovic, Marko, n-a fost prezent la celebra conferinţă de presă, însă îşi susţine frenetic fratele pe Instagram. Marko, în vârstă de 30 de ani, s-a retras din tenisul profesionist şi lucrează ca antrenor de tenis în Mallorca, Spania. Acolo a întâlnit-o şi pe iubita lui, Leticia Tesara, o braziliancă de profesie fashion designer.

Cei doi fraţi, deşi trăiesc în umbra talentului lui Djokovic, sunt foarte apropiaţi de campionul sârb şi îl susţin necondiţionat în această dramă australiană a acestuia.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe