Între Andreea Marin şi Tuncay Ozturk a fost "violenţă emoţională". Uite cine spune asta

2 noiembrie 2016   News

După ce-au anunţat că divorţează, mesajele ambilor soţi au fost luate la puricat de presă. Uite la ce concluzii a ajuns confidenta Andreei Marin.

Acesta este cel de-al treilea divorţ al Andreei Marin.

De ani buni, Roxana Gabor-Iliescu are o relaţie apropiată şi de respect reciproc cu Andreea Marin. Şi, aşa cum a vorbit public şi în urmă cu trei ani, când Zâna divorţa de Ştefan Bănidin poziţia de mediator şi coach specializat în probleme de cuplu.

Andreea Marin şi Roxana Gabor-Iliescu

"El a dat foarte multe detalii despre relaţia lor. (...) Nu a existat nicio linie spre ce a făcut el pentru relaţia asta. (...) Într-o relaţie nu trebuie să fie o concurenţă, ci comunicare. (...) Cred că el a vrut să devină la fel de important ca ea. (...) Nicăieri în declaraţia lui nu am găsit nimic legat de: «Aş face orice să repar asta» (...) Nu cred asta, dar nu aş pune dacă s-ar fi întâmplat. Da, sunt lucruri grave, lucruri de bază, dar mai mult mi-a inspirat lucruri emoţionale. Am putea spune chiar violenţă emoţională: «(...) focul a fost atât de puternic încât nu l-am putut ţine sub control şi ne-a ars. (...)»", a comentat Roxana Iliescu în cadrul emisiunii "Star Matinal".

Vezi şi:

Tuncay Öztürk: „Andreea a fost femeia care a aprins dragostea în inima mea”

Uite ce făcea Tuncay Ozturk în ultimul timp FOTO

Andreea Marin a anunţat că divorţează

Din punctul de vedere la Roxanei, luând ambele declaraţii ale soţilor, "decizia Andreei pare fermă, clădită în timp şi cu argumente. Din poezii şi citate reiese însă o dezamăgire ca un oftat prelung. Ca şi cum ar aştepta măcar în ultimul ceas o atitudine bărbătească. Chiar dacă nu ar reuşi să le salveze relaţia, ar salva… reputaţia. Reputaţia iubirii lor", spune ea într-un amplu articol postat pe blogul personal.

"Ce ar trebui să facă de acum încolo? Să-şi asculte sufletul. Şi să vadă în primul rând ce ar fi putut fiecare să facă şi ce a fost imposibil de făcut. Apoi ce a avut fiecare de câştigat din povestea asta. Apoi să mulţumească, să ierte şi să fie iertat. Să-şi ia la revedere şi să meargă înainte mai bogaţi. Poate material, poate sufleteşte. Ştiu, pot părea texte din basme. E greu de gândit, darămite de făcut de pe o zi pe alta. Sunt însă etape esenţiale pentru a lăsa în spate trecutul cu uşurinţă şi a zbura liber în viitor.", crede Roxana Gabor-Iliescu, în acelaşi text postat pe roxanailiescu.ro.

Au fost căsătoriţi aproape 3 ani.

Mai multe