Investiţia pe care Cristian Ţânţăreanu a făcut-o în pandemie

2 iunie 2021   News

Cristian Ţânţăreanu nu a dus-o rău nici pe vremea pandemiei. Ba mai mult, omul de afaceri şi-a achiziţionat şi un apartament la mare.

„Sunt pensionar, nu milionar. „Toţi banii îi investesc. Mi-am cumpărat un apartament la mare de curând. Am luat 3 milioane de euro credit, am făcut o socoteala cu copiii şi ne mai trebuie vreo două pentru o investiţie de 15 milioane de euro. Pentru mine, banii nu au nicio importanţă. Sigur, umilinţa copilăriei nu-mi prindea bine, dar nici asta nu a contat prea mult. Aveam pâine prăjită cu untură, cu usturoi, era minunat”, a povestit  Ţânţăreanu la Kanal D, în emisiunea Denisei Rifai.

E căsătorit cu Manuela Vrânceanu de 30 de ani şi recunoaşte că relaţia dintre ei nu a fost niciodată una cu probleme. O singură dată au avut discuţii.

“Am plecat de la nunta fiului meu, aia a fost prima şi ultima discuţie cu soţia. Nora mea nu voia presă, dar nunta era făcută datorită nouă. Dacă eram rugat de cei din presă, nu puteam să-i refuz pe oamenii ăia. Aia a fost singura discuţie puternică. Aşa, fiind coleric, mai întreb unde sunt chiloţii, unde e aia, ailaltă”.

Mai multe