Ioana Ginghină reacţionează după ce Papadopol i-ar fi interzis să-i rostească numele: „I-am promis“

1 octombrie 2019   News

În urmă cu doar câteva luni, Ioana Ginghină anunţa că a decis să se despartă de Alexandru Papadopol, iar divorţul lor a fost pronunţat în această vară.

După ce presa a aflat că Alexandru Papadopol se iubeşte în prezent cu Adriana Titieni, Ioana Ginghină a afirmat că este sigură că fostul ei soţ nu avea nicio amantă şi că nu acesta este motivul divorţului, dezvăluind chiar că acum se înţelege mai bine cu Papi decât în ultimele luni de mariaj.

În ciuda declaraţiilor potrivit cărora se înţeleg bine, Ioana Ginghină le-a dezvăluit jurnaliştilor de la Click că Alexandru Papadopol i-a interzis să îi mai rostească numele atunci când dă interviuri. „Şi acum cum o să-i spun: el?“, s-a întrebat actriţa.

Sunată de cei de la Antena Stars, Ioana Ginghină a negat însă că Alexandru Papadopol i-a interzis să-i rostească numele: „Eu nu am spus la nimeni chestia asta. Nu e adevărat că m-a sunat. Eu cu Alexandru vorbesc în fiecare zi. Acum, ce-i drept, el nu doreşte tot felul de declaraţii în presă şi tot felul de chestii din astea. I-am promis, într-un fel, că, dacă o să apar... dar nu a fost vorba de aşa ceva. În niciun caz. Avem o relaţie ok, adică vorbim zilnic. Noi avem o relaţie ok, chiar nu pot să mă plâng. Nu mi-a interzis“.

Mai multe