Ioana Simion, declaraţii despre divorţul de Ilie Năstase. Ea şi-a dorit despărţirea: "O să depun actele curând"

6 mai 2020   News

Nu mai e cale de întoarcere! Se pare că Ilie Năstase şi Ioana Simion vor divorţa, ea este cea care va depune actele legale pentru separare!

Nici cel de-al cincilea mariaj al marelui jucător de tenis n-a funcţionat! Ioana şi Ilie Năstase nu mai locuiesc împreună de aproape două săptămâni de zile, iar divorţul se apropie cu paşi repezi. Ea este cea care şi-a dorit neapărat separarea, spune că nu mai există vreun fel de comunicare între ei.

Credeam că fac pregătiri pentru cununia religioasă, nu pentru separarea legală: "Atunci când doi oameni nu se mai înţeleg, e normal ca fiecare să meargă pe drumul lui. E mai bine aşa. E decizia mea şi consider că ne prinde bine amândurora acest divorţ", a declarat Ioana Simion la Antena Stars. La un an de la căsătoria civilă, Ioana şi-a dat seama că nu mai este fericită în această relaţie şi că trebuie să ia o decizie. 

Cei doi s-au văzut recent, chiar zilele acestea şi au încercat să discute. Ea a povestit cum a decurs totul: ”Ultima oară ne-am intâlnit chiar astăzi, eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereţii. Apoi soţul meu şi-a pus ochelarii şi mi-a zis să închid uşa. Deşi, mi-aş fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o. Din punctul meu de vedere, într-o relaţie când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate şi trecutul lui e de vină. Are mici traume”, a mai adăugat ea pentru acelaşi post TV. 

Ar fi posibilă o împăcare între cei doi? Ioana Simion a explicat că nu, ea deja s-a interesat de divorţ şi curând va depune actele pentru a se separa legal de Ilie Năstase. Se pare că el nu şi-ar dori separarea: ”El îşi doreşte, dar e prea târziu acum, din punctul meu de vedere. Eu am încercat să îl fac fericit, aşa cum n-a mai fost. Dar aşa a fost să fie, toate au un rost în viaţă. Aş minţi să spun că există iubire, există respect. Voi depune actele de divorţ cât mai curând, deja m-am interesat”

Până acum, marele jucător de tenis nu a apărut public, nu a făcut nicio declaraţie legată de divorţ. Ilie Năstase şi Ioana s-au căsătorit civil în aprilie 2019. Ea este cea de a cincea soţie a marelui jucător de tenis, el a avut mariaje şi cu Brigitte Sfăt (din 2013 – 2018), Amalia Teodorescu (din 2004 – 2010), Alexandra King (din 1984 – 2002), Dominique Grazia ( din 1972 – 1982).

Foto: Facebook

Mai multe