Ionuţ Iftimoaie a împlinit 40 de ani. Fostul sportiv a sărbătorit în Madagascar

27 august 2018   News

Ionuţ Iftimoaie a împlinit pe 26 august 40 de ani şi şi-a aniversat ziua de naştere în frumoasa insulã Madagascar, acolo unde concureazã pentru trofeul „Ultimul Trib”, emisiune ce va fi difuzatã de Antena 1 în aceastã toamnã.

Întrebat cum se simte la 40 de ani, Ionuţ a rãspuns fãrã sã stea pe gânduri: „Un om împlinit. Exact aşa pot sã mã definesc. Sunt mulţumit de viaţa pe care o am şi dacã Dumnezeu ar rândui sã mã mai nasc o datã, pas cu pas, aş vrea sã trec prin exact aceleaşi situaţii”, completând: „Îmi doresc ca Dumnezeu sã-mi dea sãnãtate, sã pot pãstra ceea ce am obţinut deja şi împreunã cu soţia mea sã ne creştem copiii frumos, sã îi vedem la casele lor. Îmi doresc sã trec la urmãtorul stadiu, sã devin socru şi bunic, sã mã bucur de fiecare etapã în parte“.

Concurent în echipa „Lemurilor”, Ionuţ este un obişnuit al confruntãrilor sportive, atât fizice, cât si psihice. „Mentalitatea de sportiv nu-mi dã altã variantã decât sã intru într-o competiţie cu gândul de a o câştiga. În momentul în care am plecat, prietenii mi-au urat sã mã întorc acasã cu marele premiu de 100.000 de euro. Şi eu m-am gândit la premiu, este adevãrat, dar nu la cei 100.000 de euro, ci la titlu, în primul rând. Eu sunt aici pentru trofeu! Aş fi ipocrit sã nu recunosc cã atunci când ai patru copii acasã e greu sã nu te gândeşti şi la partea financiarã”, a declarat însã acesta.

Mai multe