Ipostază inedită! Robert De Niro, pe bicicletă cu fiica de 4 ani

28 iunie 2016   News

Spre deosebire de personajele pe care le interpretează, Robert de Niro este un bărbat blând şi iubitor. De aceea, nu ne miră faptul că paparazzi l-au surprins pe celebul actor, în vârstă de 72 de ani, petrecându-şi timpul cu mezina familiei, Helen Grace de Niro. Uimitoare a fost, însă, ipostaza în care actorul a fost surprins de fotografii de ocazie: pedalând de zor!

Robert De Niro şi-a scos fiica la o plimbare cu bicicleta

Da, marele actor Robert de Niro şi-a scos fiica de patru ani la o plimbare cu bicicleta în Central Park, din New York. Dând dovadă de o condiţie fizică remarcabilă, actorul din ”Dirty Grandpa” şi-a plimbat minute-n şir fiica cu bicicleta. Cei doi păreau foarte relaxaţi, semn că se distrau pe cinste, dar şi faptul că această activitate este o obişnuinţă în viaţa lor.

Robert De Niro are o condiţie fizică de invidiat, la cei 72 de ani

Actorul purta o pereche de pantaloni kaki şi un tricou banal, negru, în timp ce fiica sa era îmbrăcată într-o pereche de colanţi coloraţi şi-un tricou alb. Ambii erau dotaţi cu căşti de protecţie şi părau înarmaţi cu bună dispoziţie.

Robert De Niro şi Helen s-au plimbat minute-n şir prin Central Park

Ce să mai, dacă nu l-am cunoaşte fizic atât de bine pe Robert de Niro l-am fi confundat cu un bărbat oarecare, ce şi-a scos fiica la o plimbare în parc.

Helen a venit pe lume în decembrie 2011, graţie unei mame surogat

Amintim că Helen a venit pe lume în decembrie 2011, graţie unei mame surogat. Helen este al doilea copil pe care Robert de Niro îl are cu Grace Hightower, cei doi mai având şi-un băiat de 18 ani, diagnosticat cu autism. Robert De Niro are şase copii şi, deja, patru nepoţi.

foto: Hepta

Mai multe