Irina Shayk, fără lenjerie intimă la Cannes. A purtat o rochie cu decupaje îndrăzneţe

11 mai 2018   News

Este de o frumuseţe naturală şi nu se sfieşte să poarte cele mai sexy outfituri care să-i scoată în evidenţă silueta de invidiat. Irina Shayk a fost printre cele mai apreciate apariţii de pe covorul roşu de la Cannes în cea de-a doua zi a prestigiosului festival de film.

A apărut într-o rochie roşie, chiar dacă asta pare un clişeu, alegerea aceleiaşi culori cu cea a covorul pe care păşeşte, dar într-o asemenea ţinută proaspăta mămică nu a trecut neobservată. Ba mai mult, a întârit ideea fanior că iubitul său, Bradley Cooper, este cel mai norocos bărbat cu o asemenea rusoaică frumoasă acasă.

Modelul în vârstă de 32 a renunţat la lenjerie intimă pentru o creaţie pretenţioasă. La premiera filmului "Sorry Angel" a îmbrăcat cea mai sexy rochie, cu decupaje în zonele intime, lanţuri şi crăpături îndrăzneţe pe picior. Cu aşa un trup de zeiţă ar fi fost păcat să nu opteze pentru o rochie extravagantă care i s-a potrivit perfect, fie ea şi una care poate a lăsat multă piele la vedere şi care a necesitat multă atenţie atunci când modelul a defilat în bliţurile fotografilor.

Rochia nu a avut decolteu, dar a compensat în partea de jos cu tăieturi în jurul taliei, a şoldurilor şi lăsând picioarele frumoase la vedere. Iar accidentele nu au lipsit. Irina a rămas fără unul dintre lanţurile cu care era accesorizată rochia, dar a continuat să defileze pe covorul roşu ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Doar este o profesionistă.

Foto: Getty Images, Hepta

Mai multe