Irina Shayk i-a bulversat pe toți la Cannes. Modelul, aproape goală, n-a mai lăsat nimic imaginației

23 mai 2023   News

Cele mai îndrăznețe ținute de până acum, la Festivalul de la Cannes, aparțin fără îndoială rusoaicei Irina Shayk. Supermodelul a încins imaginația tuturor cu alegerile sale vestimentare!

Diva de 37 de ani, care este și mămica unei fetițe pe care o are cu frumușelul Bradley Cooper, i-a bulversat pe toți la Festivalul de la Cannes, când s-a plimbat prin hotel, înainte de a merge la una dintre petreceri, îmbrăcată de budoar: cu lenjeria intimă Gucci la vedere, acoperită de un costum mulat din voal negru, super transparent, cizme cu toc, ochelari de soare și bijuterii masive la gât și urechi.

E adevărat, corpul de supermodel cere să fie expus, iar participanții la festivalul cu ștaif din sudul Franței s-au delectat cu imaginea sexy oferită de Irina Shayk. Rusoaica are un fizic impecabil, o talie de viespe și ”pătrățele” pe abdomen, semn că depune eforturi considerabile pentru a fi top fit.

Nici ținuta de pe covorul roșu de la Cannes nu a fost mai prejos, e adevărat, mult mai elegantă, dar tot cu vedere frontală la bustul său de supermodel.

Bruneta a defilat în fața fotoreporterilor într-un costum de piele, format din fustă lungă, mulată, și o bustieră minusculă, formată din două benzi interpuse. Pe covorul roșu, Irina Shayk a optat pentru machiajul natural, care dă impresia că, de fapt, nu există niciun machiaj. Și-a lăsat părul desfăcut și a avut la gât un colier masiv, impunător, și de data aceasta.

Irina Shayk a mers la after-party în lenjerie intimă, nu înainte de a defila golașă prin hotel și a interacționa cu fanii strânși în față, dornici să zărească cât mai multe vedete.

Irina Shayk a mers la petrecerea “Vogue & Chopard”, dar nu a plecat singură de acolo, ci la brațul lui Riccardo Tisci, un designer de modă italian, cu care a mers și pe 20 mai la premiera "Killers Of The Flower Moon". La ieșirea de la petrecere, Irina Shayk și-a pus un taior peste ținuta sexy.

Aparent, între Riccardo Tisci și Irina Shayk n-ar exista o legătură amoroasă, ci doar o prietenie foarte strânsă.

Foto: Profimedia și Getty

Mai multe