Irina Shayk, protagonista unui video care i-a pus pe jar pe admiratorii săi

14 noiembrie 2017   News

Irina Shayk a încins din nou Internetul, iar de data aceasta nu s-a întâmplat cu ocazia unui show marca Victoria's Secret. Frumoasa rusoaică în vârstă de 31 de ani este protagonista unui video care i-a pus pe jar pe admiratorii săi.

La opt luni de la naşterea primului său copil cu actorul Bradley Cooper, Lea De Seine, a apărut acest video realizat în 2016, modelul lăsându-se filmată într-o ipostază extrem de sexy, recreând o scenă celebră de film în care protagonsită era actriţa Demi Moore. Irina s-a filmat în lenjerie intimă, învârtind o roată de argilă şi murdărindu-se pe tot corpul cu acest material, la fel ca Demi Moore în filmul "Ghost" din 1990.

Irina era însărcinată atunci când s-a lăsat filmată.

În scurtul material realizat de revista The Love Magazine, Irina este femeia fatală, cu bustul impresionant etalat într-un sutien foarte decoltat şi cu o cămaşă legată în talie, iar în parte de jos doar în bikini, lăsând la vedere o siluetă de gravidă sexy, căci acest material a fost realizat în lunile de sarcină ale iubitei lui Bradley Cooper. Irina a dat dovadă de un un şarm aparte şi a interpretat acest rol într-un mod inedit pentru noul calendar anual al revistei. A arătat senzaţional şi chiar i s-a văzut începutul de burtică de gravidă. În luna martie, fotomodelul a devenit mamă, aşa că atunci când a realizat videoclipul era încă însărcinată.

Irina a recreat o scenă din filmul "Ghost" cu Demi Moore.

Foto: Cinemagia, Instagram

Mai multe