Îşi caută iubirea online! Ce vedete îşi dau întâlniri pe Internet?

13 mai 2015   News

Şi starurile au probleme la capitolul relaţii, aşadar nu e de mirare că încearcă şi datingul online. Şi unele dintre ele au şi recunoscut asta! Cine-şi caută iubirea pe Internet? De la Leonardo DiCaprio care e “obsedat de Tinder”, la Hilary Duff care a recunoscut că îşi caută iubiţi prin aplicaţii.

Leonardo DiCaprio

Marele cuceritor de modele are o reputaţie şi în spaţiul virtual. Deşi n-am fi crezut că are nevoiesă caute şi în alte “cataloage” după femei frumoase, iată-l pe actor dând swipe pe Tinder de la o internaută la alta... lucru confirmat, pare-se, de fostele lui iubite, Gisele Bundchen, Bar Refaeli şi RiRi, la Coachella. “Leo a mărturisit că foloseşte aplicaţia sub numele de Leonard. Nu a ieşit la nicio întâlnire încă – dar e obsedat de swipe, să vadă ce fete apar în aplicaţie. Se pare că sunt multe vedete care folosesc Tinderul ca sursă de amuzament”, spune o sursă citată de OK!

Britney Spears

Când a aflat că a fost înşelată de fostul iubit, Dave Lucado, s-a înscris şi ea pe aplicaţia de dating online, la emisiunea lui Jimmy Fallon. O mişcare de care a fost foarte încântată! Nu ştim dacă aşa l-a cunoscut pe actualul ei iubit, Charlie Ebersol…

Chris Pine

Chipeşul actor nu are profil încă pe Tinder, pentru dating online, dar a mărturisit că este foarte deschis la aşa ceva. Fostul Oliviei Munn admite: “Orice lucru care uşurează procesul este binevenit, de vreme ce poate fi ciudat sau incomod să cunoşti pe cineva”.

Hilary Duff

A recunoscut-o în repetate rânduri – blonda, despărţită de soţul ei Mike Comrie, caută iubit online. “Hai la o pizza”, scrie la profilul ei de Tinder, scurt şi la obiect. “În viaţa mea am avut mulţi iubiţi serioşi, i-am întâlnit în cadrul proiectelor mele şi nu am fost niciodată la o întâlnire de genul acesta, cu un necunoscut. Ce se poate întâmpla?”, a spus vedeta de 27 de ani, mamă a unui băiat, Luca. “Vorbesc, cred, cu nouă bărbaţi acum.”

Katy Perry

Chiar şi celebra cântăreaţă a recunoscut că stă foarte mult pe aplicaţiile de dating online. “Sunt foarte implicată în Tinder şi nu am mult timp liber”, a admis Katy, anul trecut. Singură şi independent!

Lily Allen

Deşi este căsătorită şi cu copii, artista a recunoscut că a descoperit Tinderul de curând. Însă căsnicia ei cu Sam Cooper merge foarte bine, contul pe aplicaţie fiind doar de amuzament.

FOTO GETTY IMAGES

Mai multe