Îşi finanţează toată familia? Britney Spears i-a cumpărat o casă în Florida surorii ei mai mici, Jamie

21 iulie 2021   News

Jamie Lynn Spears, sora mai mică a lui Britney Spears, a tot susţinut că ea este singura membră a familiei care n-a primit un ban de la vedetă.

Cu toate acestea, informaţiile apărute ieri în presa mondenă arată că proprietatea din Florida, în valoare de un million de dolari, folosită în prezent de Jamie a fost plătită chiar de către Britney. Ziarul The Sun susţine că această casă a fost cumpărată prin intermediul unui fond pe care Britney îl deţine încă din anul 2000 şi care a fost manageriat, apoi, parţial de către tatăl vedetei, Jamie Spears, după ce acesta a devenit tutorele lui Britney.

Prin urmare, această casă din localitatea Destin, Florida, este listată ca proprietate deţinută de Britney Spears în documentele înaintate Curţii în 2009, legate de veniturile aflate sub tutelă. Chiar şi în aceste condiţii, Jamie Lynn s-a referit de multe ori la această proprietate ca fiind a ei, descriind-o ca un loc perfect de relaxare, în care îi place să primească prieteni.

La începutul lunii iulie, Jamie a postat pe contul ei de Instagram titlul unui articol scris de Daily Mail, în care se susţinea că sora mai mică a lui Brit este singura membră a familiei Spears care nu primeşte vreun ban din averea de 60 de milioane de dolari a acesteia.

Bani nu, dar case cadou… da.

Mai multe