Ispita George, detalii despre următorul sezon „Insula iubirii“: „O provocare pentru toate ispitele“

30 septembrie 2019   News

Cel mai recent sezon „Insula iubirii“, difuzat în primăvara şi vara acestui an, nu s-a ridicat la aşteptările pe care le aveau producătorii de la Antena 1 şi fanii emisiunii, astfel că în ultimele săptămâni s-a spus că show-ul nu va mai avea niciun sezon.

Invitat la Antena Stars, în studioul emisiunii „Star Matinal de Weekend“, George, care a fost ispită în mai multe sezoane, a dezvăluit că el ştie că se va face cel puţin încă un sezon şi că zvonurile din ultimul timp sunt false.

„Sincer să fiu, da! Îmi este dor de Insulă. O să se facă şi sezonul 6. Sincer, cred că m-aş mai duce. Pentru experienţă! Este o provocare! Cine vrea să se înscrie la Insula Iubirii, s-ar putea să se facă un casting cât mai curând şi pentru ispite, şi pentru concurenţi. Eu mi-aş dori să vină concurenţi cât mai de calitate, cupluri cât mai de calitate ca să fie o provocare pentru toate ispitele. Nu ştiu dacă vin, dar... dacă m-aş mai duce, puţin mai calculat. Am fost calculat, dar se poate şi mai bine de atât. Mai natural... Primele sezoane am avut şi emoţii, acum m-aş duce mult mai natural, mai liniştit“, a spus George.

Mai multe