Iubita lui Elvis, Linda Thompson „L-am iertat de fiecare dată când m-a înşelat”. Ce îi spunea artistul după ce o trăda şi când a decis să îl părăsească

10 noiembrie 2021   News

Iubita lui Evis Presley, Linda Thompson, a dezvăluit că l-a prins mereu pe Elvis trişând, dar l-a iertat de fiecare dată. Linda, care este şi mama lui Brody şi Brandon Jenner, a descris momentul devastator în care şi-a încheiat relaţia cu Regele.

Relaţia cu Linda a fost ultima de lungă durată pentru artist. S-au iubit timp de patru ani. Mai târziu, ea s-a recăsătorit cu Bruce Jenner (care a devenit Caitlyn) şi apoi cu producătorul muzical David Foster. Într-un interviu, ea vorbeşte despre dragostea ei pentru celebrul artist şi mărturiseşte că ştia despre toate aventurile lui, descrie ce îi spunea el de fiecare dată când era prins - şi explică de ce a rămas cu el.

“Era incredibil şi mă simt norocoasă că l-am cunoscut atât de profund. El iubea femeile, ce-i drept cam prea mult. Trebuia să-l răsfăţ uneori. De fapt, nu trebuia, aşa am ales, pentru că, mai presus de toate, eram cei mai buni prieteni. Eram iubiţi, spirite înrudite, cu siguranţă".

Linda mărturiseşte că Elvis o înşela, iar apoi venea la ea şi i se confesa.

„Ne-am înţeles unul pe celălalt. Ştiam că se reîntoarce la mine de fiecare dată. Era mereu prins dacă înşela”.

“Ne aşezam şi îmi spunea: <<Scumpo, nu există nimeni pe lumea asta la care ţin aşa cum ţin la tine. Tu eşti femeia mea, eşti cea pe care o iubesc, nimeni nu se compară cu tine. De fiecare dată când sunt cu o altă femeie, asta mă face să realizez cât de mult te iubesc şi cât de norocos sunt să te am şi cât de potriviţi suntem unul pentru celălalt>>.

"Eram o fată tânără, naivă, îndrăgostită orbeşte. Aşa că îl iertam mereu, mă întorceam întotdeauna la el. De fapt, nu l-am părăsit niciodată, nu am părăsit Graceland. De fapt, nu m-am mutat niciodată până în decembrie 1976, chiar înainte să moară el, în 1977. Oricum, el era genul de persoană căreia i-ai fi permis să facă nelegiuiri. Ba mai mult, încerca să le înţelegi. Să recunoaştem, era Elvis Presley şi a avut o viaţă extraordinar de complexă, fiind catapultat în faima mondială din sărăcia abjectă. Aşa că a am încercat să-i înţeleg personalitatea şi psihicul şi am fost dispusă să fac asta... până nu am mai fost"

După patru ani, Linda a înţeles că Elvis nu se va schimba niciodată şi că nu era dispusă să continue relaţia.

"Ne-am despărţit în decembrie 1976. I-am trimis o scrisoare frumosă, trebuie să spun, i-am dat-o vărului lui Elvis, Billy Smith, împreună cu inelul cu diamant pe care mi-l cumpărase de Crăciun. Şi asta a fost.

Cu toate acestea, Linda spune că au rămas prieteni. Ea a fost prima persoană pe care fiica regelui, Lisa Marie, în vârstă de nouă ani, a contactat-o ​​în pe 16 august 1977, în noaptea în care Elvis a murit. „A avut prezenţă de spirit şi m-a sunat înainte de a căuta pe altcineva”.

Linda s-a căsătorit în 1981 cu Bruce Jenner şi au avut împreună doi băieţi, Brandon şi Brody. Căsnicia lor de cinci ani s-a încheiat când Bruce i-a spus soţiei sale că este transgender.

În 1991, Linda s-a măritat cu David Foster.

Mai multe