Iubita lui Gabi Balint a postat un mesaj emoţionant după ce fostul fotbalist a suferit un infarct

22 septembrie 2019   News

La 56 de ani, Gabi Balint a trecut prin cele mai complicate momente din viaţa sa după ce a suferit, vineri, un infarct şi apoi a intrat în operaţie de urgenţă, pentru a i se monta trei stenturi la inimă.

După asemenea experienţă, iubita fostului sportiv a ţinut să transmită câteva cuvinte celor care au fost cu sufletul alături de fostul atacant.

Luciana Pop, partenera de viaţă a lui Gabi Balint (56), i-a fost alături fostului internaţional în cele mai grele clipe din viaţa lui. Împreună cu familia fostului sportiv, frumoasa bistriţeancă n-a lipsit de la căpătâiul comentatorului sportiv de la Digi Sport, care a fost internat de urgenţă la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof.Dr. C.C. Iliescu” pentru a i se monta cele trei stenturi necesare la inimă.

După ce s-a stabilizat starea pacientului, Luciana a postat pe reţelele de socializare un mesaj care denotă puterea care-l caracterizează, zilele acestea, pe fostul atacant al Stelei şi al Naţionalei României: “Stars can’t shine without darkness.” (n.r. Stelele nu pot străluci decât în întuneric)

Ilie Dumitrescu a avut, de asemenea, o reacţie rapidă la situaţia periculoasă în care s-a aflat prietenul lui, ţinând să-i liniştească pe fanii fostului atacant în cadrul emisiunii Digi Sport Special, unde a fost invitat: “Mi-a dat mesaj, am primit semnul de ok. Să nu stea prea mult, să revină aici pentru că avem nevoie de el.”

foto - Facebook

Mai multe