Iubita lui Mick Jagger s-a sinucis

17 martie 2014   News

Designerul L'Wren Scott, partenera liderului trupei Rolling Stones din ultimii zece ani, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Manhattan, poliţia suspectând ipoteza sinuciderii. Anchetatorii n-a fost găsit la locul decesului niciun bilet de adio.

Designerul L'Wren Scott, partenera liderului trupei Rolling Stones, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Manhattan, poliţia suspectând ipoteza sinuciderii.

Poliţia a fost chemată în jurul orei 10.00 dimineaţa (16.00, ora României) la apartamentul din Manhattan al lui L'Wren Scott (47), iubita lui Mick Jagger. Cea care a găsit-o fără viaţă şi care a alertat autorităţile a fost asistenta acesteia.

Conform unor surse din cadrul anchetatorilor citate de ABC News, Scott a fost găsită spânzurată. Poliţia nu a găsit niciun bilet, dar nici nu există suspiciuni de crimă.

L'Wren Scott era, de peste zece ani, prietena lui Mick Jagger, liderul formaţiei Rolling Stones.

Jagger, care se afla în acel moment în turneu cu Rolling Stones în Australia, a fost "şocat şi devastat" de această veste, potrivit purtătorului de cuvânt al formaţiei, citat de ABC News.

Foto: pagina personală

Mai multe