Iubita lui Ronaldo, în stare gravă la spital. Georgina a avut nevoie de îngrijiri câteva zile, ce a pățit

25 octombrie 2024   News

Georgina Rodríguez a dezvăluit că a fost internată în spital timp de patru zile, perioadă în care fanii săi și-au făcut griji pentru ea. Ce s-a întâmplat?

Influencerița a mulțumit echipei medicale care a ajutat-o ​​să se recupereze.

Cum a lipsit cu desăvârșire de pe rețelele de socializare, Georginei Rodríguez i-a făcut pe adepții săi să se întrebe ce o fi pățit. Și se pare că aceștia au intuit corect, iubita lui Ronaldo nu a fost bine deloc, ba chiar a ajuns la spital, unde a fost reținută câteva zile bune.

Dar nimeni nu a știut cât de serioase sunt lucrurile până când Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo, a dezvăluit pe Instagram că a fost internată în spital de patru zile. Din fericire, modelul s-a întors acasă, aflându-se în plin proces de recuperare.

„În sfârșit, înapoi acasă!” a scris ea când a ajuns acasă, cu urmele terapiei încă prezente, cateterul folosit pentru perfuzii nu a fost încă scos, semn că mai are puțin de tras.

Georgina Rodríguez a explicat că a avut o pneumonie foarte urâtă și că a fost tratată la spitalul din Arabia Saudită timp de patru zile, însă a mărturisit că acum se simte mult mai bine și că se recuperează acasă, cu familia.

În imagine apare și un buchet superb de flori pe care i l-a dăruit Cristiano Ronaldo Jr., care i-a scris de mână și un bilet în care îi urează însănătoșire grabnică.

Cu undă verde de la medicii ei, Georgina s-a întors acasă, unde își va continua tratamentul până când se va fi refăcut complet. Deocamdată, se odihnește și se bucură de timp cu cei patru copii ai săi – Cristiano Ronaldo Jr., Eva, Matteo, Alana și Bella Esmeralda – fiind ocrotită și răsfățată de iubitul său superstar Cristiano Ronaldo.

Zile fericite pentru familie

Într-una dintre postările ei de la jumătatea lunii octombrie, Georgina a împărtășit un moment adorabil cu mezina familiei, care se distrează de minune cu frații mai mari.

Foto: Instagram

Mai multe