Iulia Vântur şi Marius Moga: experienţe inedite în India

24 ianuarie 2011   News

Iulia Vântur a început anul cu un vis împlinit. Vedeta îşi dorea de ani de zile să ajungă în India, iar 2011 a surprins-o peste noapte, fără planuri în prealabil, cu dorinţa transformată în realitate. Marius Moga, iubitul

Iulia Vântur a început anul cu un vis împlinit. Vedeta îşi dorea de ani de zile să ajungă în India, iar 2011 a surprins-o peste noapte, fără planuri în prealabil, cu dorinţa transformată în realitate.

Marius Moga, iubitul Iuliei, a planificat pe ultima sută de metri, după Revelionul pe care l-au petrecut la Kiev, o vacanţă în Insula Goa. “Când mi-am dat seama că Insula Goa este doar la o oră de zbor de Mumbai, am inspirat adânc şi am simţit cum mi se umple inima de fericire.”, povesteşte Iulia.

În Mumbai, Iulia a simţit că parcă nu-i ajungeau simţurile pentru a cuprinde fiecare detaliu din învălmăşeala ce o înconjura: “Traficul haotic, în care fiecare încearcă să-şi facă loc cu cele mai inedite mijloace de locomoţie, mă distra şi-mi dădea răgaz să privesc, să ascult, printre claxoanele insistente şi muzica Bollywood-ului. Era o întreagă paradă în faţa mea, un spectacol de circ, cu acrobaţi veseli ce-şi ţineau echilibrul pe marginea autobuzelor. Comercianţi de la care puteai cumpăra absolut orice, pentru că se transformau în prietenii tăi de a doua zi.”

Norocul lor a fost să aibă nişte prieteni în Mumbai, care să-i găzduiască şi să-i ajute să înţeleagă tot ce văd în jur, să-şi explice tradiţiile, aspiraţiile, să ia parte la traiul lor de zi cu zi şi să înveţe mai multe despre bucătăria lor tradiţională. Destinaţia către care porniseră iniţial, Insula Goa, a fost locul ideal pentru a digera în linişte tumultul Mumbaiului.

Mai multe