Iulia Vântur şi Salman Khan, nedespărţiţi FOTO

30 noiembrie 2016   News

Deşi s-a zvonit că relaţia vedetei noastre cu superstarul indian s-a terminat, cei doi au fost surprinşi din nou împreună.

La revenirea în ţară a Iuliei Vântur, ziarele vuiau că Salman Khan i-ar fi găsit deja o înlocuitoare blondei. Mai ales că românca a stat în ţară vreo două luni şi jumătate, timp în care şi-a onorat contractele.

Iată însă că Iulia a plecat din nou în India, unde a înregistrat o melodie hindi alături de solistul Himesh Reshammiya, producător muzical, cântăreţ şi actor, dar şi bun prieten cu Salman Khan. Acesta a avut numai cuvinte de laudă pentru ea într-un articol de pe timesgroup.com, în care spune că au înregistrat împreună piesa „Every Night And Day”, pentru noul lui album, ce se va lansa anul viitor.

După această experienţă inedită, Iulia Vântur a fost văzută plecând împreună cu acelaşi Salman Khan (a cărui avere depăşeşte 200 de milioane de dolari) de la petrecerea actriţei Kareena Kapoor, supranumită "regina Bollywood-ului". Dovadă stau câteva instantanee surprinse de fani, dar şi câteva imagini postate pe Instagam de actriţa Amrita Arora.

Mai multe