Iulian Vrabete de la Holograf, internat cu coronavirus

14 octombrie 2021   News

Iulian Vrabete a dus o mare bătălie cu coronavirusul.  Artistul a sunat la salvare după ce a început să se simtă rău şi dus la spitalul Floreasca, apoi a fost transferat.

“Am trecut prin COVID. Am cerut la 112 o evaluare, am fost preluat rapid şi dus la Spitalul Floreasca unde, cu eficienţă şi seriozitate, am fost investigat prin EKG, CT, analize de sânge şi chiar consult medical personal. Menţionez că nu am avut nicio intervenţie sau recomandare din partea nimănu”, a scris artistul pe o pagină de socializare.

Muzicianul a fost mutat de la Floreasca  la Spitalul Nicoale Malaxa, unde a stat nouă zile.

“În aceeaşi noapte am fost repartizat la Spitalul Nicolae Malaxa, unde am rămas următoarele 9 zile pentru tratament. Mulţumesc doamnelor, domnişoarelor şi domnilor doctori, asistente şi infirmiere care s-au îngrijit cu absolută dedicaţie, cu înţelegere şi pricepere, fără măcar umbra vreunei condiţionări şi, repet, fără a avea vreo intervenţie din partea cuiva.

Nu au existat favoritisme, au fost doar proceduri respectate cu remarcabilă înţelegere. Acum am ajuns acasă complet vindecat şi vreau să spun că sistemul medical românesc funcţionează, în parametrii pe care îi are, dar este eficient, curat şi disciplinat. Sper să fie cât mai multe locuri asemenea”, a mai scris Iulian Mugurel Vrabete.

Mai multe