Ivana Trump, apariţie în acelaşi show de dans în care a fost şi cea de-a doua soţie a lui Trump: "Fără clasă!"

7 mai 2018   News

Ea este mama a trei dintre cei 5 copii ai lui Donald Trump. Ivana Trump (69), mama Ivankăi, a lui Eric şi a lui Donald Trump Jr., le-a făcut o surpriză de proporţii fanilor.

Ivana Trump şi Samuel Peron vs. Rossano Rubicondi şi Samanta Togni.

Prima soţie a preşedintelui Statelor Unite ale Americii a fost surprinsă într-o altă ipostază, pe ringul de dans, într-un show TV de profil. Ivana a apărut la versiunea italiană a emisiunii "Dancing with the Stars", dansând alături de un profesionist, Samuele Peron.

Sâmbătă seara, vedeta a îmbrăcat o rochie super sexy, roşie, transparentă pe alocuri şi brodată cu paiete, pentru un vals. Ce-i drep, cam stângace şi foarte atentă ca mişcările să-i iasă bine, mama Ivankăi a reuşit să ducă la bun sfârşit momentul. Mai mult de atât, în trecut, Ivana comenta despre cea de-a doua soţie a lui Trump, Maples, care a apărut şi ea la acelaşi show:  "Fără clasă! Nu m-aş duce la acel show, dansând în acele rochii minuscule, etalându-mi sânii şi fundul". Cu toate acestea, iat-o acum, în aceeaşi manieră în care spunea că nu va apărea vreodată. La aceeaşi emisiune a dansat şi unul dintre cei 4 foşti soţi ai Ivanei, actorul Rossano Rubicondi.

Foto: Hepta

Mai multe