Ivanka Trump a copiat o actriţă de la Hollywood. A purtat o rochie de 14 mii de dolari la cina de stat

25 aprilie 2018   News

Dacă toată presa scrie despre apariţiile strălucitoare ale primelor-doamne, Melania Trump şi Brigitte Macron, la cina de stat organizată la Casa Albă, ei bine, Ivanka Trump a vrut să nu treacă neobservată.

Melania a purtat o creaţie strălucitoare semnată Chanel, Brigitte Macron a optat pentru designerul său favorit, Louis Vuitton, dar prima fiică din SUA, Ivanka, a dat o mică avere pentru a le face concurenţă celor două doamne. Cunoscută pentru apariţiile sale chic, Ivanka a vrut să arate ca pe covorul roşu şi a copiat o actriţă celebră. Ivanka a purtat aceeaşi rochia cu care Kirsten Dunst a defilat anul trecut la Festivalul de Film de la Veneţia.

Nici mai mult, nici mai puţin de 14,600 de dolari a cheltuit Ivanka pentru a străluci la  cină de stat găzduită de tatăl ei  şi de Melania Trump la Casa Albă. A uimit într-o rochie roz pal cu buline, o creaţie Rodarte, cu volane şi o aplicaţie florală în talie. În vârstă de 36 de ani, fiica lui Trump şi-a completat ţinuta cu o pereche de pantofi stiletto şi cercei preţioşi. Alături de soţul ei, Jared Kushner, a fost fotografiată în  Zona Booksellers din Casa Albă, îndreptându-se spre cină.

Kirsten Dunst la Festivalul de Film de la Veneţia.

Şi ieri, la un eveniment oficial din timpul zilei, Ivanka a ales o rochie sofisticată. A purtat negru, o creaţie midi cu un umăr gol. Iată ţinuta ei!

Foto: Getty Images, Instagram

Mai multe