Ivanka Trump, luată peste picior pe Internet după ce a postat un mesaj ipocrit

9 ianuarie 2018   News

La această ediţie a Globurilor de Aur, Oprah Winfrey a fost răsplătită cu premiul Cecil B. DeMille, ocazie cu care a urcat pe scenă pentru a-şi revendica trofeul şi pentru a ţine un discurs care n-a rămas fără ecou.

Ivanka Trump a lăudat discursul lui Oprah de la Globurile de Aur

Actorii din sală şi nu numai, persoane din întreaga lume, au rezonat cu vorbele celebrei Oprah Winfrey. Aceasta a vorbit despre persoanele care au inspirat-o, despre onoarea pe care i-o face acest premiu, dar a făcut şi referire la evenimentele recente de la Hollywood, la abuzurile sexuale ale producătorului Harvey Weinstein ori cele ale altor bărbaţi puternici, puşi în funcţii înalte.

Culmea e că printre primele persoane care au semnalat în mediul online acest discurs puternic a fost fiica preşedintelui american Donald Trump, Ivanka. ”Tocmai ce-am urmărit discursul puternic al lui Oprah de la Globurile de Aur. Haideţi să ne strângem laolaltă, femei şi bărbaţi, şi să spunem împreună ”TIMESUP”! #Uniţi”, este mesajul postat pe Twitter de către Ivanka Trump.

Oprah a ţinut un discurs puternic, care i-a adus în lacrimi pe cei din sală

Vă închipuiţi, aşadar, că declaraţia Ivankăi a stârnit nenumărate reacţii de furie, multe vedete catalogând-o ca fiind falsă, dat fiind faptul că tatăl ei a fost unul dintre personajele reclamate de hărţuire sexuală în anul 2016. ”Ew, pleacă de aici”, i-a scris Chrissy Teigen în răspuns. ”Minunat! Poţi face o donaţie substanţială asociaţiei TIMESUP care sprijină victimele tatălui său”, i-ar replicat actriţa Alyssa Milano.

Au fost, desigur, şi voci ale internauţilor care i-au criticat mesajul Ivankăi. ”Oprah vorbea şi despre cum să scăpăm de Trump, totuşi!”, ”Glumeşti, nu? Uită-te în oglindă şi repetă ce tocmai ai spus”, au fost alte mesaje din mediul online, îndreptate către fiica preşedintelui american.

Ivanka, însă, nu s-a lăsat afectată de comentariile criticilor şi şi-a continuat campania în online împotriva hărţuitorilor.

Mai multe