J Lo a plecat cu mare stil de la Săptămâna Modei de la Paris. E gata să-și gestioneze criza familială?

27 iunie 2024   News

Cunoscută pentru simțul ei impecabil în materie de modă, Jennifer Lopez nu a dezamăgit în timp ce se îndrepta spre aeroport.

Ea a fost văzută recent părăsind hotelul ei din Paris, după ce a participat la mult așteptatul L Show în timpul Săptămânii Modei de la Paris. Cunoscută pentru simțul ei impecabil în materie de modă, JLo nu a dezamăgit în timp ce se îndrepta spre aeroport, îmbinând fără efort stilul și confortul.

Jennifer Lopez a optat pentru o ținută relaxată și elegantă când a ieșit din hotel.

Diva purta pantaloni largi, în dungi, sandale cu toc și o cămașă albă, oversized, care a adăugat un rafinament clasic look-ului ei.

După o rapidă vacanță în Europa, cu plajă în Italia și modă în Franța, Jennifer Lopez și-a încărcat bateriile pentru a se confrunta acasă, în SUA, cu marea sa problemă.

După trei ani de iubire pasională, mariajul cu Ben Affleck a cam ajuns pe marginea prăpastiei.

În Italia s-a distrat pe cinste în Positano. A stat la Villa TreVille, s-a bucurat de soare și de obișnuitele plimbări cu iahtul, unde și-a făcut multe selfie-uri.

Cert este că avea nevoie de această ieșire, mai ales după ce și-a anulat turneul.

În timp ce se afla la Paris, americanca latina născută în Bronx a participat și la prezentarea Christian Dior Haute Couture toamnă/iarnă 2024-2025. Artista și-a luat recent o vacanță sola în Italia, ocazie cu care și-a afișat noua siluetă, căci diva... ”a intrat la apă”.

Ca orice femeie cu probleme de iubire, a început să slăbească accelerat. Formele sale cândva voluptoase s-au topit, pe fondul zvonurilor de divorț iminent de soțul ei, Ben Affleck.

Cântăreața „Love Don’t Cost a Thing” a cucerit la Paris cu o rochie midi plisată de culoare cafenie, cu o curea șic în talie. Ea și-a completat ansamblul cu o pelerină asortată, emanând eleganță și rafinament. Jennifer Lopez a accesorizat acestei ținute o geantă Dior mică, neagră, ochelari de soare, tocuri cu platformă din satin auriu și mănuși negre din piele, foarte lungi.

Foto: Profimedia

Mai multe