J Lo, de la întâlnire de afaceri, direct în braţele lui Ben Affleck. Cât de eleganţi şi asortaţi au ieşit la cumpărături prin Los Angeles

25 august 2021   News

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au ieşit ieri la o şedinţă serioasă de cumpărături. Şi au fost o apariţie prin Los Angeles.

Deşi ne-am obişnuit ca J Lo să meargă în ţinute super comode prin magazine, de data aceasta nu a făcut-o. Fiindcă înainte de distracţie, a muncit şi chiar a avut o întâlnire de business.

Îmbrăcată în fustă în carouri, bluză neagră fără mâneci şi tocuri ameţitoare, diva latino şi-a programat şedinţele înainte de întâlnirea cu Ben, bărbatul care o face fericită din luna aprilie.

Actorul a preluat-o cu limuzina sa neagră şi au luat magazinele la rând. Zvonurile spun că după notiţele pe care şi le-a luat Ben în weekend căutând inel de logodnă, s-o fi gândit că cel mai bine ar fi să îl aleagă cu Jennifer, mai ales că ea este cea care îl va purta.

Cuplul este o apariţie, ca de fiecare dată. Şi actorul a fost asortat cu iubita lui, el purtând cămaşă neagră, jeanşi negri, ghete şi ochelari de soare.

Cei doi îndrăgostiţi au făcut un tur de forţă prin magazinele din LA, nu se ştie ce au căutat aşa frenetic.

Important este că s-au ţinut de mână în majoritatea timpului şi au ajuns inclusiv şi la mall.

Le stă foarte bine împreună şi observăm că sunt ca doi adolescenţi îndrăgostiţi.

Foto: Profimedia

Mai multe