J Lo rupe tăcerea în legătură cu durerea divorțului, într-un interviu sincer: ”Cea mai grea perioadă!”

10 octombrie 2024   News

Jennifer Lopez vorbește și despre „copiii ei minunați” Emme și Max și despre faptul că se sprijină pe familie în „cea mai grea perioadă” din viața ei. Cântăreața premiată și celebră în toată lumea are gemenii cu fostul soț Marc Anthony.

Este cunoscută ca o femeie a prezentului. J Lo nu se dă bătută cam niciodată. Nu o face nici acum, într-una dintre cele mai grele perioade ale vieții sale. Dar recunoaște că beneficiază de un sprijin minunat, acela al copiilor săi.

Dincolo de faimă și avere, în final, când trage linie, cea mai valoroasă titulatură din viața sa este cea de mamă.

Frumos, nu-i așa?

După o tăcere apăsătoare în urma depunerii cererii de divorț, iată că Jennifer Lopez vorbește despre această perioadă complicată.

Diva divelor J Lo a acordat un interviu proaspăt publicației Interview, referindu-se la acest an dificil din viața sa, care a culminat în luna august cu depunerea cererii de divorț.

Reluarea poveștii de iubire cu logodnicul din tinerețe nu a fost așa longevivă precum spera.

Cântăreața celebră s-a întâlnit cu Nikki Glaser și a abordat multe subiecte, de la copiii săi minunați, pe care îi adoră, Emme și Max, în vârstă de 16 ani, până la entuziasmul ei de a reveni pe scenă după ce și-a amânat turneul This is Me Live în vară.

Se pare că cel mai mult în lume este fericită pentru că îi are pe gemenii Max și Emme, copiii făcuți cu fostul soț Marc Anthony. Mai mult sunt ai ei, căci artistul latino a tot schimbat soții și acum are chiar și un bebeluș cu o soție foarte tânără. Deci el este foarte prins cu altele, în timp ce gemenii au stat permanent în grija artistei. Iar legătura dintre ei este magică.

Acești doi copii au ajutat-o să treacă peste durerea unui an infernal.

Emme și Max au fost ancoră pentru ea anul acesta. Diva mărturisește că se gândește mult la binecuvântările din viață în momentele grele. "Cum să mă concentrez pe negativitate, când am acești copii frumoși și toate aceste lucruri uimitoare care se întâmplă în viața mea? Nu pot", a spus ea.

Desigur, a atins și subiectul spinos: Ben Affleck.

„Am fost devastată să dezamăgesc oamenii”, spune ea referindu-se la faptul că a anulat turneul.

”Dar aveam nevoie doar să fiu cu copiii mei și cu mine și să aprofundez cu adevărat în lucrurile care se întâmplau în viața mea”, a explicat Jennifer Lopez.

"Și mă bucur că am făcut-o, pentru că a fost o perioadă foarte dificilă pentru mine. Probabil cea mai grea perioadă din viața mea, dar a fost totuși și cea mai bună perioadă pentru că am reușit să fac introspecții și să lucrez cu mine.”

Foto: Profimedia

Mai multe