Jack Nicholson nu mai iese din casă după ce a pierdut lupta cu kilogramele. Actorul uimeşte cu noua imagine

5 mai 2021   News

A fost odată cel mai mare cuceritor de la Hollywood, iubea petrecerile şi femeile frumoase, dar în ultimul timp Jack Nicholson a devenit un pustnic, iar prietenii sunt îngrijoraţi. Actorul refuză să mai iasă dn casă, s-a îngrăşat vizibil şi are un look neîngrijit.

„Jack s-a închis în casa sa de pe deal, pe Mulholland Drive, şi toată lumea este îngrijorată de starea sa de spirit”, susţine o sursă din anturajul starului.

Actorul a fost văzut ultima oară în public la un joc Lakers, în ianuarie 2020 când a şocat cu imaginea neîngrijită pe care a afişat-o. "Spune că vrea doar să-şi petreacă ultimii ani în pace şi linişte. dar cei dragi îşi doresc să fie un pic mai accesibil", explică o sursă. Nicholson a recunoscut că tânjeşte după o ultimă dragoste, dar cum se poate întâmpla asta când se ascunde în casă".

De-a lungul anilor, Nicholson a avut legături cu mai multe femei celebre, printre care Kate Moss, Lara Flynn Boyle, Melanie Griffith şi Anjelia Huston.

"Jack a iubit întotdeauna femeile, dar multe dintre relaţiile lui s-au încheiat în condiţii proaste”. 

Starul a împlinit 84 de ani pe 22 aprilie. ”Parcă s-ar fi resemnat cu gândul că îşi va petreace restul vieţii singur. Este atât de trist, dar se pare că nimeni nu poate face nimic pentru el".

Actorul care a câştigat de trei ori câştigătorul premiul Oscar şi-a pierdut interesul pentru lumina reflectoarelor. În schimb, îşi petrece zilele uitându-se la TV, unde vede filme clasice şi ceva sport. “Nicholson a devenit şi fanul mâncărurilor nesănătoase, poate şi pentru că acum poate servi ce îşi doreşte după ce ani de-a rândul a ţinut dietă pentru o varietate de roluri. Ca urmare a obiceiurilor sale alimentare, actorul s-a îngrăşat vizibil, acesta fiind un alt motiv pentru care nu-i place să iasă din casă”.

Mai multe