Jackie Chan loveşte din nou. A dat urşii panda de la Oscar pe o mască medicală

28 februarie 2017   News

După ce duminică seara a apărut pe covorul roşu de la Oscar însoţit pe două mascote panda pe care le-a ţinut în mână, ieri, celebrul actor Jackie Chan ne-a oferit o lecţie de stil, chiar pe străzile din Beverly Hills, California. 

Îmbrăcat sport, într-un trening bleumarin şi pantofi de alergat, Jackie a adăugat un element surpriză la vestimentaţia sa de după petrecerea de la Oscaruri, o eşarfă cu franjuri, gri deschis, purtată în stilul chic franţuzesc, pe umeri. Chiar dacă Chan a fost surprins de paparazzi afişând un zâmbet larg, nu am putut să trecem cu vederea masca medicală pe care a purtat-o, probabil pentru a preveni o eventuală îmbolnăvire. Jackie nu pare deloc obosit după noaptea petrecută la Premiile Academiei, unde a păşit pe covorul roşu însoţit de doi urşi panda de pluş.

Motivul pentru care a adus cu el două mascote - în sprijinul urşilor panda: "Sunt un ambasador al urşilor panda", i-a spus Chan lui Ryan Seacrest pe covorul roşu. Jackie Chan s-a prezentat la Oscaruri după ce, în noiembrie 2016, a primit şi el o statuetă de aur din partea Academia de Film şi Ştiinţe (OSCAR), pentru munca sa ca actor în peste 200 de filme, de-a lungul celor 56 de ani de carieră. " Nu am crezut niciodată că voi primi un Oscar", a spus Chan duminică seara.

Foto: Hepta, Getty Images

Mai multe