Jaden, fiul lui Will Smith, se sărută cu foc cu iubita lui... mai mare!

16 septembrie 2015   News

Mare ne-a fost mirarea să fim martorii unor momente neaşteptate cu fiul lui Will Smith, care s-a sărutat focos în repetate rânduri cu iubita sa – mai mare decât el – la un show de modă! Semn că Jaden creşte, creşte… şi devine bărbat. 

Aproape că nu mai găseam speranţă că fiul starului de acţiune şi-al Jadei Pinkett se va maturiza prea curând. cu hainele lui dubioase şi de multe ori feminine, ori cu replicile sale infantile despre viaţă şi cu muzica pentru pre-adolescenţi, era aproape clar că Jaden Smith mai are de trecut prin nişte faze, deşi are deja 17 ani. Ba nici cu fetele nu-l vedeam ieşind la întâlniri, în afară de prietenele lui bune, Kendall Jenner ori cu sora ei, Kylie. Care nu se pun ca întâlniri...

Pe 15 septembrie, la o prezentare foarte excentrică din cadrul Săptămânii de Modă de la New York, băiatul lui Will Smith a pozat în rolul de iubit serios şi tandru alături de iubita sa, Sarah Snyder (19), care a stat lipită de el tot timpul. Lucrurile par chiar serioase... Ba chiar fotografii i-au şi surprins sărutându-se cu mare foc în primul rând la show-ul de modă, continuând sesiunea de tandreţuri şi sărutări şi după eveniment, cu poze incendiare. Ah, primele întâlniri, primele iubiri!

Cei doi tinerei s-au aciuat după prezentare prin New York, plimbându-se pe străzi şi sărutându-se, în micile pauze ale promenadei, fără a se ruşina de fotografi. Pentru că da, Jaden şi Sarah păreau că vor să fie fotografiaţi cum se pupă şi cum se pipăie în public. O fi adrenalina, o fi nevoia de rebeliune, cine ştie, dar e tot mai clar că momentele lor pasionale par plănuite să dea bine pe cameră.

Însă fetişcana care l-a cucerit pe Jaden Smith nu este aşa cuminte precum pare la prima vedere. La 19 ani, blondina model – cu care adolescentul a mai fost văzut anul acesta în mai la o premieră de film şi în iulie ţinându-se de mână –  a fost şi arestată deja, în iunie, pentru că a furat o geantă Hermes de 16.000 de dolari.

FOTO Getty Images, Hepta, captură Daily Mail

Mai multe