James Franco are o nouă iubită? Uite cu cine a fost surprins!

12 iulie 2017   News

Este unul dintre cei  mai simpatici şi mai atrăgători bărbaţi de la Hollywood, iar viaţa sa sentimentală a fost ţinută departe de ochii curioşilor. A avut relaţii pasagere cu câteva dive din showbiz, precum Lana Del Rey,  Amanda Seyfried sau Sienna Miller, iar acum apare în compania unei noi femei, o brunetă misterioasă.

Are un program încărcat, este implicat în mai multe proiecte cinematografice, dar James Franco încă îşi găseşte timp şi pentru viaţa personală. Ieri, actorul a fost văzut în compania unei tinere frumoase, bucurându-se de timp de calitate la o terasă, savurând o cafea.  James şi bruneta au părut că se distrează de minune, fiind surprinşi cu zâmbetul pe buze şi chiar îmbrăţişându-se.

Cei doi au petrecut timpul împreună.

Actorul în vârstă de 39 de ani a făcut furori cu personajul său din filmul "Why Him?", 2016, un tânăr dezinvolt care se îndrăgosteşte de o blondă studioasă. Şi pare că personajul i s-a potrivit de minune, căci este la fel de libertin şi în viaţa de zi cu zi. Îmbrăcat casual, cu un tricou alb şi  cu ochelarii de soare la ochi, James şi-a petrecut timpul discutând cu frumoasa brunetă, şi ea îmbrăcată casual, cu o şapcă pe cap şi cu o jachetă de timp bomber.

Foto: Getty Images, Dailymail.co.uk

Mai multe