Jamie Lee Curtis, mândră că a renunţat la calmante

9 septembrie 2010   News

Actriţa a recunoscut că s-a confruntat cu o dependenţă de medicamente după dureroasele operaţii estetice la care şi-a supus faţa şi corpul. Jamie Lee Curtis (51) a spus că cele mai mari reuşite din viaţa ei

Actriţa a recunoscut că s-a confruntat cu o dependenţă de medicamente după dureroasele operaţii estetice la care şi-a supus faţa şi corpul.

Jamie Lee Curtis (51) a spus că cele mai mari reuşite din viaţa ei au fost copii şi faptul că a reuşit să renunţe la calmante. “Dacă nu aş fi reuşit să renunţ la medicamente, toată viaţa mea ar fi fost distrusă. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut, în afară de faptul că sunt mamă”, a spus actriţa. Americanca a recunoscut că a avut probleme şi cu alcoolul şi că a apelat la chirurgia estetică după ce a înaintat în vârstă, iar corpul ei a început să se schimbe. “Am început să iau medicamente după o simplă operaţie estetică şi, curând, am devenit dependentă de calmante. Am fost norocoasă însă, pentru că mi-am dat seama că nu-mi vor aduce nimic bun şi am reuşit să renunţ la ele”. Anul acesta s-a împlinit un deceniu de când actriţa n-a mai luat niciun fel de medicament.

Jamie şi soţul ei, Christopher Guest, au doi copii adoptaţi, Anne (24) şi Thomas (15).

Foto: NorthFoto

Mai multe