Jamie Oliver, tată a cincea oară!

8 august 2016   News

Fericire mare în familia celebrului bucătar Jamie Oliver! Cel de-al şaptelea membru al familiei a venit pe lume ieri, înconjurat fiind de cele două surori mai mari, Poppy (14 ani) şi Daisy (12 ani).

Jamie Oliver (41) a anunţat pe conturile de socializare, ieri, faptul că a devenit tătic pentru a cincea oară. Bucătarul le-a mărturisit fanilor internauţi că venirea pe lume a fiului său l-a făcut mai fericit decât orice: ”Şi… s-a întâmplat asta! Este un băieţel! Toţi cei din familia Oliver suntem extrem de surprinşi, dar incredibil de fericiţi”.

Prima fotografie cu cel de-al şaptelea membru al familiei Oliver

Britanicul a postat şi o primă imagine cu bebeluşul, care a strâns rapid sute de mii de aprecieri din rândul internauţilor.

Cât despre micuţ, se pare că acesta a primit nota 10 la naştere, fiind perfect sănătos şi având 3,6 kg. Evident, şi mama acestuia, Jools, este într-o stare clinică foarte bună, hrănindu-şi cu piept bebeluşul chiar din primele ore de viaţă.

Jools a postat şi ea o imagine cu cel de-al doilea fiu

Jamie a mai povestit că a asistat la naştere şi că alături de el se aflau şi cele două fiice ale lor, Daisy şi Poppy, care i-au tăiat cordonul ombilical fratelui lor.

Cât despre numele celui de-al doilea băieţel al cuplului, Jamie şi Jools au declarat că n-au unul pregătit , aşa că-şi roagă fanii să-i ajute la alegerea unui potrivit pentru micuţul lor.

Familia Oliver

Amintim că Jools şi Jamie sunt părinţii a trei fetiţe şi a doi băieţei: Poppy Honey (14), Daisy Boo (12), Petal Blossom (6), Buddy Bear (5) şi a micuţului născut ieri, care încă nu a primit un nume.

Fotografia de la externare. Familia în formulă completă

”În al 7-lea cer”

Jamie, Jools şi mezinul familiei

foto: instagram

Mai multe