Jane Fonda (80): ”Sânii mei sunt deformaţi şi... prea tari!”

10 mai 2018   News

Celebra actriţă, ajunsă la 80 de ani, a fost dintotdeauna o extrovertită, făcând mărturisiri în presă pe care nicio altă colegă de breaslă nu le-ar face. Mai nou, starul hollywoodian a vorbit despre sânii ei şi despre secretele aspectului ei tânăr.

Jane, în pelicula ”This Is Where I Leave You”, din 2014

Întrebată fiind cum reuşeşte să arate atât de bine la cei 80 de ani, Jane Fonda a declarat că e nevoie de ”gene bune” şi mulţi bani. ”Gene bune şi o grămadă de bani. Şi postura ajută. Mi-am rupt spatele pe când aveam 13 ani, aşa că am petrecut mult timp în care mi-am făcut spatele puternic”, a declarat, fără perdea, actriţa care a jucat, recent, în pelicula ”Book Club”.

Purtând un dialog cu colega ei de platou, Mary Steenburgen, Jane a oferit şi alte detalii intime. ”Acum ştiu de ce erai îngrijorată să mă atingi. Pentru că am făcut o masectomie, iar sânii mei sunt diformi şi foarte tari”, a declarat Jane Fonda.

Jane Fonda, zilele trecute

Actriţa de 80 de ani a continuat şirul dezvăluirilor, mărturisind că nu îi e uşor să accepte că îmbătrâneşte. ”În viaţa reală, e mai uşor cu sărutatul şi toate cele, dar în filme îmi fac griji despre riduri. O să fiu sinceră. Vrei să fii mereu o fiinţă frumoasă, nu vrei să-ţi atârne pielea atunci când te săruţi. Dacă te mişti mai mult, lucrurile or să înceapă să cadă de pe tine”, a mai povestit, jovială cum o ştim, Jane.

Alături de co-starurile din "Book Club"

Actriţa a dezvăluit şi că încearcă să nu se mai îmbrace atât de sexy precum o făcea odinioară. ”Pe când locuiam în casă cu un bărbat mult mai tânăr decât mine, purtam tot felul de fuste scurte. Apoi, fiul meu m-a scos în oraş şi mi-a spus: <<Mamă...>>. Mi-a ţinut morală. Şi de atunci nu mai port fuste scurte şi nu mai încerc să mă îmbrac sexy. ”, a dezvăluit Jane.

Mai multe