Explozie de frumusețe și aplomb la Paris. Divele care au făcut senzație pe podiumul de modă

24 septembrie 2024   News

Diva supremă a făcut furori la prezentarea L'Oréal Paris a colecției primăvară - vară 2025 alături de celelalte ambasadoare ale frumuseții și ale brandului.

Jane Fonda a luminat spectacolul L’Oréal Paris la Săptămâna Modei de la Paris într-un trenci senzațional, argintiu, strălucitor. Actrița în vârstă de 86 de ani a fost ravisantă pe podium și complet nonșalantă. A asortat la prețiosul trenci pantofi sport metalici și și-a completat look-ul cu colanți negri.

Jane Fonda a primit o mulțime de urale în timpul și la finalul show-ului. Căci ea este una dintre divele adevărate de la Hollywood, femeile care au revoluționat conceptul feminității. ”Mămica aerobicului” are și acum, la 86 de ani, o siluetă impecabilă. Perioada aceasta pe care o trăim din plin mizează pe factorul femeia completă, femeia asumată, femeia realizată.

Vârsta este doar un număr. Vedem asta peste tot, vedem sexagenare, septuagenare și iată, chiar și octogenare care arată fabulos. Gloriile de altădată sunt la fel de actuale și au o energie fabuloasă, molipsitoare.

Un alt exemplu este și actrița Andie MacDowell, care s-a aflat pe scenă, alături de Jane Fonda și alte celebrități, ambasadoare ale brandului francez precum Aishwarya Rai Bachchan, Viola Davis, Eva Longoria, Aja Naomi King, Cara Delevingne, Camila Cabello, Yseult, Cindy Bruna, Luma Grothe, Simone Ashley, Liya Kebede, Renata Notni, Alia Bhatt, Marie Bochet, Kendall Jenner sau Cinta Laura Kiehl.

Jane Fonda, strălucitoare pe podium la 86 de ani. ”Mămica aerobicului” arată senzațional

Jane Fonda le-a făcut de pe podium jucăușă cu mâna participanților la prezentarea de modă și a făcut și cu ochiul mulțimii, când a ajuns la capătul podiumului.

Actrița a fost aleasă să participe la prezentarea fabuloasă întrucât este una dintre ambasadoarele mărcii L’Oréal, alături de Kendall Jenner, în vârstă de 28 de ani, care a fost și ea prezentă.

Pe lângă diva din “Book Club”, senzație a făcut și îndrăgita Andie MacDowell, în vârstă de 66 de ani, care a cucerit audiența cu o rochie argintie, strălucitoare, fără bretele.

Starul „Desperate Housewives” Eva Longoria, în vârstă de 49 de ani, a uimit și ea într-o rochie albă decoltată, alături de modelul Cara Delevingne, de 32 de ani.

Foto: Profimedia & GettyImages

Mai multe