Janet Jackson (52) a fost super sexy la premiile Billboards. S-a îmbrăcat sumar şi a dansat lasciv

21 mai 2018   News

Are 52 de ani, este celebră şi a făcut show la premiile Billboards. Sora lui Michael Jackson, Janet Jackson, arată incredibil de bine la doar 1 ani şi câteva luni de la naştere primului său copil, Eissa Al Mana.

S-a îngrăşat considerabil în timpul sarcinii, dar la fel de repede a reuşit să dea jos toate kilogramele în plus. Cântăreaţa a afişat acum o siluetă de invidiat, urcând pe scena de la marele eveniment muzical pentru un concert de excepţie care a avut şi momente de coregrafie.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni extrem de scurţi, cu un pulover sclipitor, jartiere şi o pereche de cizme aurii, până la genunchi, Janet a reuşit să-şi surprindă fanii. Cu o carieră înfloritoare timp de patru decenii, Janet Jackson a demonstrat că este la fel de sexy ca la început.

Şi nu doar costumaţia a fost uimitoare, dar coregrafia a fost pe măsură, cu mişcări lascive sau foarte energice, dar care nu au pus-o în dificultate pe Janet (52). Artista a primit aseară premiul Icon pentru întreaga carieră, fiind prima femeie de culoare căreia i-a fost decernat un astfel de premiu.

Foto: Getty Images

Mai multe