Janet Jackson a născut. E mamă la 50 de ani!

4 ianuarie 2017   News

Celebra cântăreaţă americană Janet Jackson, în vârstă de 50 de ani, a devenit mamă, marţi, informează publicaţiile străine.

Janet Jackson a devenit mamă

Potrivit declaraţiilor făcute de reprezentanţii cântăreţei, Janet a adus pe lume un băieţel perfect sănătos: "Janet a avut o naştere uşoară şi sănătoasă şi se odihneşte. La această oră nu sunt disponibile mai multe detalii”.

Ne bucurăm, aşadar, să vedem că visul lui Janet Jackson şi-al soţului ei, Wissam Al Mana, de a deveni părinţi a devenit realitate, mai ales că nimeni nu se aştepta ca artista să poarte o sarcină la o vârstă aşa înaintată.

Au deveni părinţi

Cât despre micuţul lor, care a primit la naştere numele de Eissa Al Mana, suntem siguri ca va fi un răsfăţat, dat fiind faptul că este primul copil al cântăreţei.

Amintim că primele speculaţii privind o sarcină în cazul lui Janet Jackson au apărut în luna aprilie, pe când aceasta şi-a amânat turneul muzical ”Unbreakable”, spunând că vrea să se concentreze mai mult pe viaţa de familie. Ulterior, au apărut şi zvonuri privind o mamă surogat, dată fiind vârsta artistei, însă toate acestea au fost date uitării în momentul în care Janet a apărut în public afişând o burtică proeminentă.

foto: arhivă

Mai multe