Janet Jackson a slăbit mult. Cele mai recente poze cu ea şi fiul ei!

18 iulie 2017   News

După ce şi-a pus viaţa profesională pe hold pentru a deveni mamă pentru prima oară, la vârsta record de 50 de ani, Janet Jackson este hotărâtă să-şi reia viaţa de cântăreaţă de succes.

Peste o lună şi jumătate, proaspăt despărţita de soţ Janet va începe un turneu în nordul Americii, însă până atunci este hotărâtă să-şi reintre în formă şi să petreacă cât mai mult timp posibil cu fiul ei, Eissa.

Şi după cum observăm dintr-o serie de fotografii cu Janet şi fiul ei pe străzile din Los Angeles, artista reuşeşte să se ţină de ambele planuri.

La şase luni după ce a devenit mamă, Janet, care a împlinit 51 de ani în luna mai, pare că a dat jos un număr considerabil de kilograme.

Fotografiile realizate luni de paparazzi ne-o arată pe Janet ajunsă aproape la aceeaşi siluetă de dinainte de sarcină, aşa căsuntem încrezători că vedeta va fi în formă maximă înaintea turneului ei din septembrie.

Cu fostul soţ, Wissam al Mana

Altfel, Janet se află în prezent în mijlocului divorţului de tatăl lui Eissa, omul de afaceri Wissam Al Mana, cu care se pare că Janet a rămas, însă, în relaţii amiabile.

Mai multe