Janet Jackson, discuţie sinceră cu fanii săi: „Da, m-am despărţit de soţul meu”

2 mai 2017   News

La câteva săptămâni de când s-a aflat că artista şi soţul ei vor divorţa, Janet a apărut în faţa fanilor săi, într-un video, pentru a confirma informaţia separării, dar şi pentru a le da o veste fericită. Despre ce e vorba?

A făcut un video pentru a-i ţine la curent pe fanii săi

Janet Jackson a preferat să fie sinceră cu fanii ei internauţi, motiv pentru care s-a filmat în timp ce răspundea unor curiozităţi de-ale lor. Artista a mărturisit că trece printr-o perioadă dificilă, având în vedere că se află în plin divorţ cu Wissam al Mana, dar că este fericită pentru că s-a născut Eissa, fiul ei. ”Hey, sunt eu Jan, în caz că nu mă cunoaşteţi din cauza kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Însă să ştiţi că-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru fiul meu. Este sănătos, frumos şi atât de iubitor, un bebeluş tare fericit. (...) O să fiu sinceră cu voi şi o să vă recunosc că da, m-am despărţit de soţul meu.”, spune Janet.

Cât despre veştile îmbucurătoare, Janet a povestit că are de gând să revină în atenţia fanilor ei şi să-şi continue turneul mondial, pe care a fost nevoită să-l întrerupă când a rămas însărcinată. ”O să-mi continui turneul, aşa cum am promis. Sunt atât de încântată. Am decis să-l redenumesc cu ”The State of the World”. Şi nu, nu e despre politică. Este despre oameni, despre lume, relaţii şi iubire. (...) Vreau să vă mulţumesc pentru răbdare şi pentru tot sprijinul pe care mi l-aţi acordat de-a lungul anilor. Abia aştept să urc pe scenă pe 7 septembrie”, a mai spus Janet Jackson în acel video.

Janet şi micuţul ei

foto: instagram

Mai multe